"Gå förbi"

Påsk=Pesach=gå förbi

Sådär, då har vi haft en liten språklektion ;)

Rambo, Doris och Ziva

Påsken har varit ljuvlig och lite dramatisk. Började hos svärföräldrarna och hela den tjocka släkten, med påskbuffé och promenad. Sen bar det av till Öland, snabbvisit hos styvfars föräldrar och sen mys hos mor med man. Dagen efter vart vi hos far med fru och sen hos mormor en sväng. Och så tillbaka hos far. Badade utomhus-spa och hade det gott! På söndagen var jag hos EllaBella en stund och busade med världens bästa Vincent! Sen utsågs bröllopsfestplatsen och godkändes av blivande brudgum ;) Sen bar det hem till far och Anette och jag och Peter lagade mat. Gott blev det!

Ester, Eniro och Arty http://www.atshund.pånätet.se/

Idag hämtade vi upp hela vårt zoo på diverse platser och for till Ramkvilla för att plocka upp svärfar och dumpa Herr Caspian tillfälligt, medan vi andra for till Eksjö lasarett. Peters mor bröt armen i fredags, när vi hade åkt, så vi var där en stund och gav henne en ängel att ha som maskot vid sängen som uppmaning att vara vid gott mod! På vägen hem tod vi en glass med svärfar för att hålla honom vid gott mod :) och mig då.... :P

Nu väl hemma har vi betalat räkningar och packat upp och kollat trädgården. Har ju en varg i krokarna så Caspian får inte gå ut kvällstid,vilket gör honom onådigt sur. Skriks en hel del här vill jag lova!

Hoppas att du/ni också haft en underbar påsk!

PoK
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria

Låter som en toppen påsk :)

Vart blir bröllopsfest platsen?

Kram

2011-04-27 | 14:14:36
Anne

När man ser alla bilderna kan man tro ni varit på hundutställning;) men då hade inte Caspian passat in.

Hoppas ni får en fortsatt varm o skön vecka så ses vi snart igen, denna gång för att åka på kryssning med Kents släkt. Tror det blir fullt ös från början till slut =)

Kramar i massor! Mamma

2011-04-27 | 17:56:25




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!