We are young <3

Nya favvon...

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!
Vill du också vara med och förändra barns liv?
Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge.

Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kr i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Foto: © UNICEF/Asselin

Glöm ej att pinga Twingly då du bloggat.


Jourhelg..igen

Andra gången den här månaden som Peter har jouren. Blir så när man byter och grejar. Vi ägnade helgen åt trädgården. Körde ytterligare lass med trädgårdsavfall och skrot till återvinningscentralen. Jag fick en matförgiftning med, så hade kramper och kräktes. Äntligen har magen slutat göra ont.
I veckan ska jag försöka få ta på kantorn och sköta om mitt hem invändigt. Behövs! På fredag beger vi oss till Öland för vigselsamtal och sminkkonsultation som älskade syster har fixat! <3 Sen blir det Ramkvilla och laga lilla Vento, besiktiga den på måndag och fira en underbar 32åring på 1 maj.
PoK

Gruppbild :)

Ziva är rädd för kameror, så det blev lite skakigt, men annars riktigt bra :)

Värmefilten är populär

Jag ligger under filten och Ziva och Caspian över den :) Man undrar varför vi skaffade en 2*3 meter soffa, när vi ändå ska ligga på samma filt allihop?

Dramatiskt slut på helgen

Igår fick jag en mensvärk som hette duga! Fy f*n!
Sen när det lugnade ner sig så gick jag ut med hunden i trädgården för sista "kissen" innan sovedags. D¨ser jag att vårt träd har knäckts ner över dagisets väg. Yey....not. Går in till Peter och säger att vi har ett problem. Så i mörkret och regnet står han på en stege och sågar och sliter och jag håller i stegen så den står ganska stadigt mot det blöta hala trädet. Halv tolv hade vi fått bort den ca fem meter långa gren som kilat fast i stammen. Inte kunde vi ju vänta till det blev ljust för lastbilarna måste ju komma in till lastbryggan, och vi vill ju inte attett barn (eller förälder) ska få en gren i huvudet om den helt plötsligt skulle ge sig! Så nu ligger ett halvt träd i vår trädgård...igen! Man kanske skulle gå loss med motorsågen och såga ner allihop? Så slipper vi både grenar och löv. Dock är det inte riktigt så enkelt att fälla ett träd, och dessutom skulle tomten inte vara insynsskyddad och lummig....och det skulle nog bli en mer svårsåld trädgård...
Nu sitter jag hemma och väntar på att de ska ringa upp från numret jag ringde idag vid 8.02. 9.50 ska de ringa....lycka till, har ingen täckning på mobilen!! Har det inte ringt nån vid 10.15 så ringer jag väl ett annat nummer och hoppas på bättre lycka! Har ju inte hela veckan på mig!
PoK

Glad snöig påsk!

I torsdags skulle jag ha åkte till Malmö, men det blev inställt. Kände att jag var ju så inställd på att åka någonstans så jag begav mig hem till mamma. Vi badade utomhusspa, jag lekte lite i min brudklänning m.m. och mös i soffan med mor och syster. Dagen efter tog jag och josse en cykelrunda och jag spanade in deras nya husbil och våldgästade fam. Anderssons påskmiddag. :) Mycket trevligt!
Kom tillbaka igår och idag har vi letat näbbklänningar...igen, då den jag hittat på lindex bara fanns ner till stl 128... Clara har 116-122... Är det inte för litet för den ena så är det för stort för den andra. Vi har även handlat på oss lite mat, då jag fick sms tidigt idag på morgonen av en sällskapssjuk Malmöit som gör oss den äran och hälsar på imorgon. Finbesök minsann! Han stannar till måndag, sen är det ju jobb på måndag igen. Peter har jouren, men det verkar ganska lugnt nu sen jag kom hem :)
PoK
Tuppen "Tupperware" Gettlinge 2004

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!