Till Ulrika

Klänning 1 (den vit/gråa)
Klänning 2 (den gröna)

Veckans youtubeklipp v.9

Barbie, men inte som ni tror... ;)

If you can dream it you can do it

Hindersprövningen är skickad, samtalet till församlingen är gjord. Det var inget annat bröllop den dagen i samma kyrka, än. Fick även veta präst och kantor, känns bra! :)
Ölandsmäklaren ringde idag. Nu händer det grejer... sommarjobb på Öland är fixat med, samma som förra året <3
Här hemma har vi lite olika tankar om vad som är vettigt att ta med sig i klädväg till Egypten. Peter vill ta med sig två par badbyxor (helt ok) och tre shorts och två par långbyxor. Jag ifrågasatte om han verkligen behöver 5 "nederdelar" för 7 dagar. Han sa att han vill kunna byta och att han ska ha olika dag/kväll och att det ju inte är så varmt där nu. Jag tror jag fick honom att ha ett par av långbyxorna på sig när vi åker... men visst, han får väl ha så mycket kläder han vill... jag bara tycker det är onödigt att dra på... själv ska jag ha en kjol och två klänningar, samt en tunika att ha över bikinin, två toppar och en kofta. Ett par legins med att ha på kvällen eller om vi ska någonstans man ska vara skyld.
Jag får väl be om ursäkt för igår och sluta tänka att han ska tänka som jag... vi är ju faktiskt två individer! :)
PoK

80 dagar

Slog mig precis att det är 80 dagar kvar till bröllopet idag. Pulsen steg betydligt. Man kanske skulle försöka få iväg hindersprövningen? :p ligger iklistrad i kuvertet, är bara det där svåra stegety att komma ihåg det och lägga det på lådan som är problemet!
I helgen var blivande toastmaster och toastmadame här. Gick bra tyckte vi och var trevligt! Känns som att det kommer gå bra den där dagen. ;) På söndagen for vi till Ramkvilla för att laga den bil som faktiskt rullar av våra två, och passa Rappen en stund. Sen tog vi bilen till Öland och mamma testade frisyrskapande på mig, josse och Jimmy kom förbi och sen på måndagen hängde jag på Maxi medan Peter var på möte. Spännande spännande!
Idag var jag hos optikern för sista gången på ett tag (hoppas jag) och fick linserna godkända. Bra, då kommer jag se nåt i cyklopet om en vecka. Har börjat plocka fram grejer vi ska ha med oss, än så länge är det badkläder och underkläder... solkrämen jag fyndade på GeKås skulle man kanske ta fram med ;)
Har hört ett rykte om att några ska gifta sig i samma kyrka samma dag timmen innan oss. Tänkte ringa och höra med församlingen så det inte blir en krock mellan vigslarna. Känns lite tight med bara en timme emellan. Kanske är ryktet lite förvrängt, men bäst att höra med dem. Vill ändå fråga vart infon om präst och kantor tog vägen! Dock vågade jag inte ringa idag.... eller jag ringde på morgonen, men de hade inte telefontid då, sen hade modet runnit ur...
PoK
ps. kul att höra irl att det är så många som följer bloggen. ni får gärna lägga en kommentar då och då också ;) d.s.

Bara döda fiskar simmar med strömmen

Hittade den här och tycker den är helläcker ;)
Imorgon kommer vår mäklare äntligen. Huset är fläckfritt och framhävt på bästa möjliga vis. Ska vi bara hålla tummarna att djuren sköter sig och är friska tills imorgon eftermiddag!!
Hittade en till fantastisk pryl jag skulle vilja ha, i en värld där det räckte såhär och inte var tvungen att ha lampa och värme och pump till...
Ett hotell för fiskar! ;) Hittades på Butik Stylish's hemsida

Youtubeklipp v. 8

http://www.youtube.com/watch?v=ewX2tcv0XOg&feature=related
Bara lyssna... själv tänker jag bara på Peter ;) Vem tänker du på?

Sail away

Plötsligt fick jag bara en sådan lust att segla! Längtar tills det blir säsong och lilla Isolde får vatten under kölen igen. I sommar ska vi våga oss på en heldag. Kanske med övernattning? En sak är säker... gardinerna SKA bli klara och hängas upp ;)
GUNILLA Metervara IKEA Välj mellan flera olika mönster.
Tyget till gardinerna är köpt på IKEA, och bilden kommer från deras hemsida

Nutid - - Framtid

Helgen började med jobb till 23.30 på fredagskvällen. 7.00 ringde väckarklockan och sa godmorgon med ett ljud som ska föreställa havet...eller hur...
Så begav vi oss till Öland. Nu vet de närmsta, så nu kan jag väl skriva här med att vi tittade på hus. Ett speciellt hus. Var skönt att se det en andra gång, få landa lite i det. Bara småsaker ivägen egentligen... som jobb, lån och få vårt sålt... Men vem vet, kanske det är runt kröken?
Efter lunch hos min far med fru tog jag bilen norrut för att gå på stan med syster yster. Väl i Mellby igen såg jag med en klump i magen den där sk. författaren gå till final. Ja, vem röstade egentligen? Visst, smaken är som baken, men det finns ju gränser.
Idag var jag på "Brudfika" i Kalmar. Tre timmar, mer ville jag inte låta Peter springa själv på stan. Men det var mycket trevligt! Blir så lugn av brudfikorna. Känner att jag ligger bra i planering och får det som jag vill ha...och till en vettig summa. Men du mamma: det är dags att börja öva frisyrer snart du ;)
16 dagar kvar nu tills Afrika :) Känns som det är så mycket annat, kanske behöver vi komma ifrån...
PoK

Överdrivet lyx?

Hade jag inte haft något sinne för ekonomi hade jag lätt skaffat en sådan här vattenspruta... Kan vara bra varma dagar...eller till strykningen? ;)
 Blomspruta
Bilden kommer från hemlängtan.com

Veckans youtubeklipp v.7

Tänkte bara visa en liten film från ett ställe där jag kommer vara om 19 dagar ;)
Klicka här

tick tack

Caspian är bättre, Ziva har slutat löpa, vi har tittat på ännu ett hus, vilket gör att jobbsökandet efter en längre tjänst ökar... Tiden går!
I helgen var vi på Öland. Fredagen började med att Peter valde ut vad han ska ha på sig den 19:de, och avslutades med att vi åt Egyptisk middag hos mamma och Kent och planerade resan med Josse, Jimmy och Stefan. Lördagen var vi hos pappa och lagade taco och såg melodifestivalen.
Idag ska jag till optikern. Jag hoppas på att få kontaktlinser innan resan, blir inte lika kul att snorkla om man inte ser något....
Igår beställde jag vigselringen. *Nervös* Är ju inte bara att hitta en ring som finns, utan jag har bett guldsmeden som designade förlovningsringarna att göra en "sån där ring, i den färgen, med en sån infattning och såna stenar. Den ska vara så här smal, sån här tjocklek och ha en diameter på detta" Tja, varför göra det enkelt för sig?

Youtubeklipp v 6

http://www.youtube.com/watch?v=c4r5CT2XO5w
Inte så kul för er kanske, men en annan minns tillbaka... under första minuten av den här låten sprang jag från ingången och visiteringen till festivalområdet, mot musiken, dyblöt, flög över vattenpölarna, jag bara skulle INTE missa Monotom och minimal med Welle:Erdball! Euforin som följde när jag kom fram och tryckte i öronpropparna och började stutsa av alla endorfiner och adredalin som flög genom nervbanorna. Jag var inte längre blöt, jag var inte längre trött, jag var inte längre försenad eller irriterad på min sure festivalkamrat (sorry, men just då var du faktiskt dumt envis!), jag var här, nu, och lyckan var total :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!