John Bauer tolkning


Min tolkning av John Bauers "Dag och Daga"

Aprilväder i mars

Men jag fruktar inte! Pigg som en lärka kommer jag till praktiken och kvittrar vackert för de trötta lunkarna med halvöppna ögon som klagar på att de nu får gå till skolan/jobbet en timme tidigare plus att snön kommit på tillfälligt besök. Livet är underbart! Varför klaga?

Jag skulle lägga över lite bilder från kameran till datorn tänkte jag, och hann bara ta tag i väskan så kom lillstrumpa upp från TVrummet som ett skott för hon tänkte att här skulle fotograferas! Men inte! :)

I helgen var vi åter på den vackra ön! Vi åt middag hos mor och hängde där fredagskvällen, tog en promenad på lördagen för att sen åka till far och packa/rensa lite grejer! Sen såg vi "det nya" och vad som gjorts i stugan. Sen åkte vi hem och på söndagen rymde Ziva... ut på en leråker. Som vi sprang och bad för att hon inte skulle ta vägen den här gången. Det gjorde hon inte. När vi fick tag på henne var det dock en grå hund vi fick tag på! Två duschar blev det innan all lera var borta från hennes päls! Men hon blev inte påkörd, det är huvudsaken!

Veckan bjuder på två jobbarkvällar och i övrigt en oplanerad och överraskande vecka. Till helgen ska vi greja i trädgården har vi sagt! Hoppas på underbart väder igen...annars finns det ju regnjacka och regnbyxor! ;)

POK

Födelsedagshelg


Den minste fick två bollar av oss! En att studsa på och en att leka med! Mycket populärt! ;)
Den äldre fick en ficklampa och en utflykt, också populärt;)

PoK

Otursveckor

Men nu vänder det;)

Inget stoppar oss nuuu


Ziva har fått ett nytt "litet" ben ;)


Och bildbeviset! ;)

I övrigt har jag arbetat i helgen och vi har lagt lite kärlek på trädgården!

PoK

VÅR

Jag har inget bildbevis men det växer krokus i min trädgård! :D Nu är ni allt bra avundsjuka va?

I övrigt leker livet. Inte hunnit skriva här på länge eftersom det varit så mycket med praktik och annat! Det har hänt blott två tråkiga saker: vår Saab är kaputt, slut, finns inte mer, och mina pengar har nått en ände...men jag har ju mina gömmor så det går ingen nöd på mig! Råkade bara inte ha någon av mina gömmor med mig när jag handlade häromdagen och pengarna på kortet inte fanns där..pinsamt! Peter fick komma och betala. Tur vi bor så nära affären! :)

Har hunnit med lite födelsedagar med!

Grattis i efterskott alla ni som fyllt år!


Sport...suck

Emmy i dockkläder ;)
ps. dessa har jag och min syster haft en gång i tiden...tänka sig

Kramkalas!

Mor och dotter, ingen av dem vill vara med på kort, men här är de! :D

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!