Visningsdag

Idag är det dagen vi längtat och fruktat. Idag är det visningsdag! Vi planerar åka iväg och lägga huset i mäklarens kompetenta händer. Det är städat, fixat och donat, nu kan vi inte påverka mer! Kommer ett gäng spekulanter med, känns bra! Hade varit jobbigare om ingen kommit!
 
För övrigt har morfar fyllt 75, var där och träffade vår lilla släkt (känns numera liten i jämförelse med Peters syskon och syskonbarn och syskonbarnbarn). NoraBus var med, och mosters hund Lazze :)
 
Om en vecka får vi kycklingar! Yey!
 
PoK

Söndag

Sitter och försöker vakna... ska snart till jobbet, har haft en intensivhelg igen. Idag tar den slut. Ska äntligen få träffa min man igen! Hoppas dagen går fort! Han är på samma ö, men ack så långt bort! 
 
I veckan fyllde mamma år (Grattis igen) och jag åkte och överraskade! Morfar har kommit hem från sjukhuset, men honom har jag inte träffat/pratat med än. Får ta och ringa honom! 
 
 

Omvårdnad

sitter i bilen med Caspian och Ziva och väntar på maken som är hos doktorn! Det skedde en cykelolycka i onsdags och äntligen har jag fått honom att söka vård. Främst för axeln,knät och handleden snarare än de stora såren. Han ska ta upp lite andra grejer när han ändå är där så tar väl en stund. Under tiden har jag köpt mer kompresser då våra 15 är slut! Behöver en banan, eller en glass med, PMSen har anlänt med besked! Vi är på väg till Öland. Blir ingen segling, Peter kan ju knappt gå,än mindre hissa segel eller simma om olyckan hälsar på igen. "jag är olyckan, oledolyckan..." Trasan och Banarne! 
 I övrigt har fotografen besökt oss,en dag efter utsatt tid! Tvingade familjen att sova i gäststugan för jag tänkte INTE städa igen! Gick hur bra som helst! Fina kort blev det med!
Nu har han varit hos läkaren i 30min. Dags att köpa en glass tror jag;-)
PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!