Helg med familjen Haraldsson

I fredags for vi mot Ullared och GeKås. Vi skulle shoppa, umgås och bo i stuga :)


Här bodde vi! Jättemysig gammal stuga! Rekommenderas!!

Myste med busfröknarna och gick härliga promenader

Var i Varberg och besökte fästningen

Var i Falkenberg och vandrade i park och tittade på djur

och testade äventyrsbanan


PoK

Sommarplåga?

Bästa just nu!

http://www.youtube.com/watch?v=KOO-cIHdvrM

Love

JAAAAAA

Jag har fått förlängd praktik! YES! Terminen ut ska jag få hänga med mina gullungar! <3


Åland/Cinderella

Så har man åkt båt då. Mycket trevligt!
Här kommer glimtar:

Josse och Mia hade gjort fina banderoller till samtliga i vår grupp. Där stod "brudparet"s namn, "när full nog återlämnas till hyttnr XX" och ett personligt meddelande. På min stod t.ex. "Behöver du fritid? Jag leder dig!" På Peters stod det "Behöver du ett skjut? Ring mig - Jägaren" De fyllde många bra funktioner! Man kom ihåg sitt hyttnummer, man såg vart gruppen var om man kom bort (den gröna fins färgen lös fint i folkvimlet) och om man skulle bli för förfriskad så skulle någon kunna ta en till ens hytt om man inte kunde det själv. (Ska dock tillägga att jag var i säng för egen hend vid tolvsnåret)På hemvägen blev vi underhållna av Knut och Bettan :D

PoK

Sol och blomdoft i melodin

Sol-snö-sol, alla har vi uppmärksammat det. Nu är solen här igen :D

I helgen får det vara vilket väder det vill, jag ska ändå bo på en båt ;)

Nu är man "fixad" från topp till tå må ni tro! Förra veckan var jag hos doktorn och fick klartecken att dra ner på min medicin, igår var jag hos tandläkaren och fick väl godkänt på tänderna, och tackvare premie från staten och att jag inte varit där på länge kostade besöket ynka 50:-. Gick in på apoteket och köpte munskölj och fick en påse med prover för ansiktsvård och hårvård. Mycket välkommet! :D Idag var jag hos frisören och blev skitsnygg! ;)

Helnöjd! ;)

I veckan har vi köpt växter och fiskar till dammen! Vi köpte tre fiskar, dagen efter såg vi en, nu syns ingen till...vi hoppas de finns i botten någonstans...vid liv!
"mört" heter den här herren :p
fick en ny spis av Peter :D

Nästa vecka är min sista på praktiken. Väldigt ledsamt, har trivts så himla bra! Men men, nu är det bara att hoppas att jag hittar jobb snabbare är sabbt! Planen var ju att ha ett jobb nu, hur gick det då?
 
PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!