Längtar till våren

Solen skiner, fåglarna kvittrar och kattens kastrering är inbokad! Nu är den snart på intåg - Våren
Jag har skickat in tider jag vill jobba till sommarjobbet, planerat semester och tittat på fröer till köksträdgården - snaaart vår!
Jag har minskat min klädsel med ett par sockar och långkalsongerna, det är ljusare på morgon/kväll - nu är den nog snart här....

Men så kollar man i kalendern och ser att det är en hel månad kvar till sommartiden börjar....suck
En vecka kvar av praktik, en vecka Idre, en vecka rapportskrivande, en vecka skola, och en maskerad SEN är den offentligt här! Våren


Det här är en bild från en vandring jag och Peter gjorde våren 2007. Shit vad tunn man var då! Ser ju ut att kunna gå sönder! Tur att man blev sambo så man fick lite former! ;)

PoK


Ny praktikplats

Världen upphör aldrig att förvåna. Men det kanske kommer kännas bättre idag! Eller imorgon när jag själv får hålla i en uppgift... Att det finns människor som bara kör över... visste jag ju, men inte att de skulle finnas även här. Jaja, bara göra det bästa av situationen! Och det tänker jag verkligen! Herren prövar och jag ska köra på!

PoK

Första veckan praktik klar!

Jaha, så var Alvesta-veckan klar, bara två Moheda-veckor kvar! Hoppas det går lika bra som förra veckan, men det gör det säkert!

I går (lördag) åkte vi till Ramkvilla. Vi ropade in katten, öppnade hans bur och han gick frivilligt in och satt sig och spann...vi har ingen normal katt vi inte....men så är han nog ganska van att resa vid det här laget! I Ramkvilla såg vi melodifestivalen, som jag tyckte var bästa deltävlingen hittills! Om bara mina svärföräldrar kunde låta bli att prata mitt i låtarna...! Idag har vi slappat och gått ut en sväng med hunden (den större). Caspian har fått hänga i källaren, men han har inget emot det, han protesterar i vilket fall inte, och dörren är alltid öppen men han väljer att inte komma upp.

Nästa helg ska vi vara hundvakt. Får se om jag ska praktisera något i helgen och stannar hemma med Caspian, eller om vi åker alla tre. Synd att Rapp inte kan vara juste mot Caspian...

PoK

Mitt i veckan

Idag ska jag praktisera kväll igen! Har gått riktigt bra de två första dagarna måste jag säga! Peter säger : "såklart de gillar dig, hur kan de inte?" Men han är ju partisk ;)

Annars har jag inte så mycket att skriva! Dagarna har gått åt till projekt och praktik! Ikväll på praktiken ska jag nog ta och börja intevjuva lite också! Hoppas jag får bra kontakt på det flyter på!

PoK

Nervös

Idag ska jag börja praktisera! Kontakten har varit sisådär, och det är helt mitt fel! Det har liksom kommit i skym undan! *skäms* Men men, inget att göra åt nu! Bara att pallra sig dit och göra sitt bästa från och med idag! Kl. 18 ska jag vara där...undrar hur jag ska få ihop mina 40 timmar i veckan, men de sa ju att det skulle fixa sig!

Rydaholmsveckan blev dock en succé om man lyssnar till barnen! ca 60 barn om dagen hade vi sammanlagt! Kanoners ju! :) Kul och lärorikt även om man inte hade mycket tid över till någonting annat än planering och sömn!

I Helgen var vi på Öland, jag, Peter och Caspian. Vi hälsade på de flesta! Hälsade på fars nya valp och hjälpte honom i köket, shoppade med mamma (som åter igen var kattvakt, tack så hemskt mycket!!), fikade hos mormor och morfar och såg melodifestivalen med mor! Låtarna var bättre än förra lördagen, men ingen direkt favvo... De två jag hoppades på kom ju inte ens till andra chansen, men jag röstade inte så jag kan inte klaga!

Igår på hemvägen svängde vi förbi Peters bror då hans döttrar fyllt 18 och 22. God mat och efterrätt! På hemvägen därifrån ringde jag Syster Yster för att prata om en projektidé som mamma kom på (eller pusslade ihop efter att ha hört min idé och systers idé). Så nu är jag i full extas och vill dra igång detta! Skissat på en plan, kollat upp lite runt omkring och får väl ta fram mina projektpappren om hur man startar projekt! Tack och lov att jag valde den valbara kursen i höstas! Problemet är namn på projektet...

Nu ska jag äta lite lunch, sen handla och gå promenad och sen ska jag fortsätta på planeringen! Kanske får ta och greja lite här hemma med så sambon inte tror jag spelat hela dagen (vilket jag hittills inte gjort en sekund)

PoK

Malmö

I helgen var jag i Malmö!

ÅÅÅÅh, vad roligt det var!!!! Shoppade (hittade dock inget), dansade så jag fick ont i fötterna, åt gott, pratade massor och kände mig som hemma! Ja...och såg melodifestivalen ;)

Nu är det sportlovsvecka i Rydaholm. Igår var det femkamp och lek, idag är det fotbollstunering och tv/sällskapsspel. Kommer säkert bli bråk om tv spelen för de blev inte så många....men men,,,

PoK

Roliga bilder

Hittade lite komiska bilder när jag flyttade dem från den gamla datorn, till den nya! Måste bara visa några:


Fars bröllop 2007...man kan ju undra hur bilden/bilderna kunde bli sådanhär INNAN festen
     Caspian som myser                                                       Den sista bilden är Tristan...
     

    
Vem tar jag kort på???

Tisdag

                              "Att kunna stava är inte det viktigaste. 
          Vissa dagar har det ingen betydelse alls om man kan stava till tisdag."  
                                                                                                Nalle Puhs klokbok

Diggar verkligen den där nallen!

Jaha, så var det tisdag! Idag kommer de och mäter vattenmätaren. Innan dess ska jag ha grupparbete, diskutera etiska dilemman, lyssna på en föreläsning om att leva med funktionsnedsättning och åka tåg en halvtimme. Till min stora glädje har jag insett att melodifestivalen börjar samma lördag som jag hälsar på Mimmi! :D Underbart! Melodifestivalen ska liksom ses i liktänkandes sällskap, inte alls lika kul att se det med någon som inte bryr sig om hur det går....

tre dagar kvar

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!