...och fåglarna sjunger välkomnande...

Inatt sov jag - HELA natten! 22:00-8:00 Ångesten är borta, oron likaså. Varför kan man fråga sig. Finns en mycket logisk förklaring: min hormonåterställning är på sin sista dag! Mitt gulkroppshormon och mitt progestoron ska nu ligga på rätt nivå, och det känns! Idag var jag och Ziva på en lite längre promenad och jag kände lycka igen! Ziva kände värme och badade i ett dike med delvis fryst yta. Nu har jag snart målat klart gästrummet också! Köpte mer färg idag, då de tio literna är slut. Den slukar färg den där sjögrästapeten! Kan redan vistas längre stunder där än innan, nu när dammet målas in ;) Första väggen fick jag ta paus varje kvart för andningen, nu med en vägg kvar kunde jag vara där 45 minuter innan det blev jobbigt! Kanske blir klart imorgon! Eller på måndag ;) 
 
Jag tränade inte idag. Har lyckats slarva bort mitt medlemskort... hoppas jag inte tappat det! Har jag inte hittat det på tisdag ska jag skriva och fråga om ett nytt! Åkte till stan ändå och köpte mat och födelsedagspresenter till helgen. 6 åringen önskar sig en prinsessklänning, men alla är för små, dvs kaptitalisterna anser att man är för stor för att leka prinsessa när man är 6 år... Jag sydde ju en förra året som hon fick på sig men inte av, sen har det inte blivit att jag sytt om den (har ju haft liiite annat för mig!) så gav mig ut för att försöka hitta en större prinsessklänning. Det fanns EN! De hade kanske 30 modeller a 20 klänningar och EN klänning fanns i 140. Rosa...med glitter, tyll och guld. Den tog jag! Ser stor ut, hon har stl 134 så förhoppningsvis passar den, för det går inte byta...finns ju inte större...för när man är 6 år ska man ju inte klä ut sig, och absolut inte till prinsessa! Suck...
Än värre är att storasystern är 9 år och största storleken på barnkläder är 170...vilket är precis att hon får på sig, såvida det inte är en klänning, då är det för litet! 170 ska passa 14åringar...hon är 9... Hon är 9 år och ska alltså strax gå över till vuxenavdelningen... *skakar på huvudet*
 
Love U all
 
PoK

Kanin och barnvakt

 I helgen blev det kaniner och på tisdagen kom barnen. Rätt bra ordning för då kunde vi vara ute med kaninerna mycket. 
 
Detta är Pärla (som jag kallar Dr Amy Farrah Fuller) Hon är dvärgvädur och 5 år gammal
Julias Kanin
Detta är Stjärna Josefin (som jag kallar Shelly) Löwen/hermelin som är 4 år
Claras Kanin
Och tillsist Kitty. Min kanin. Löwen/Hermelin 4 år och syster till Shelly. Men mycket hårigare...
 
Vaknade på natten efter två dar och kom på: när vi åker till Öland osv på helger, hur gör vi då?? Men som Peter sa, det löser sig! Vi har ju släkt nära och grannar som man säkert kan be någon gång ibland! Värst var inte att vi måste be någon, värst var att jag som ser mig själv som genomtänkt och att jag inte tänkte på detta innan var en liten chock. Men... Jag är bara människa! Jag får aldrig glömma det! Men visst är det svårt ;)
 
 

Våronsdag

Idag när jag kom hem från läkaren så sken solen och fåglarana kvittrade! Kändes härligt! Ska strax gå promenad med hunden men behövde äta lunch och hämta mig lite. Det gick bra hos läkaren idag. Fick träffa överläkare direkt och han konstaterade hormonrubbning och skrev ut hormon. Dock såg han även cystor i ena äggstocken och sa att jag troligen har PCO eller PCOS då jag även har långt mellan menstruationerna. Inget att göra något åt, bara ännu en diagnos som gör det svårare att bli gravid och ger bukfetma... Yey...not. Skönt i alla fall att veta att det inte är så att det inte hjälpt det jag gjort för att försöka gå ner i vikt osv. Hade jag inte gjort det hade jag varit betydligt större. Bara att fortsätta att försöka hålla vikten där jag är genom motion och allsidig mat.
 
Nähä, nu ut på en promenad...får se vilken väg jag tar idag :)
 
PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!