Djursjukdomar och trädgårdsrensning

Caspian kom hem i söndags och har i stort sovit sedan dess. Helt utslagen, vad gjorde ni med honom egentligen? ;) Ziva har fått ett sår på benet och har ju blåsor på tassarna så det gnälls mycket här hemma nu... Gerds benåkomma har kommit tillbaka så nu får vi tvätta med såpavatten och salva dagligen igen, Hera har fått en böld på magen, jag tror det är den såkallade krävan och Peter tror hon bara nött bort fjädrar där när on var liggsjuk. Aurora är hängig och inte alls pigg... har gjort iordning en karantän ifall de börjar hacka på henne. Eftersom det kom flera grejer på en gång har jag idag gjort den stora årsstädningen av hönshuset. Dammigt värre, men nu är det så rent det kan bli! 
 
Idag var här också en främmande man och arbetade i vår trädgård i fyra timmar! Fint blev det och nöjd var han! Jaja, helt främmande var han väl inte, jag vet ju förnamnet, vad han jobbar med och jag visste att och när han skulle komma. Kostade mig hela 40 kr i annonsavgift! Han tog inte ens emot ett glas vatten :) Känns konstigt att det är han som tackar när det är jag som fått hjälp!
 
PoK

Livet skuttar på

Nu har vi varit hemma i två veckor och vi har hunnit med en hel del! 
- Ramkvilla marknad
- Pensionärsmiddag
- Ölandsresa
- Hämtat hem katten
- Jobbat
- Förkylning
- Hönsrymning
- Brand på granntomten
- Amerikabesök
- Barnvakt
- Ullaredweekend med Peters släkt
- Nya projekt
- Hundcykling
- Hund med ömma tassar
- Ångest
- Lämnat bort katten igen
- Trimning
- Jobbsökning
- Ändrad semester
- Plantering
- Boka bankmöte
- Planering
- Utrensning
- Drömmar
 
I helgen ska jag jobba på Öland. Hoppas på en fin helg med vackert väder, räcker med två dagar regn i veckan tycker jag ;) Nästa vecka börjar med ett viktigt möte, och avslutas med midsommar. Du ljuva sommartid <3
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!