Sjukskriven

Känns konstigt att sitta hemma och knapra tabletter när man hade i tankarna att jobba. Men sånt är livet antar jag. Ziva sitter brevid mig och gnäller, vet inte vad hon vill...vi har varit ute, hon har ätit, vi har lekt en stund (kanske för kort stund enligt henne, men jag orkade inte mer). Peter vill att jag ska hitta på saker att göra så jag inte blir sittande och känner mig ensam när han är på jobbet, men jag är så trött... ska försöka städa akvariet idag, någongång. Igår vattnade jag blommorna, nästan en vecka försent! De verkar ha klarat det bra. Plockade lite vinbär och hallon också. Skulle ha gjort en paj, men glömde bort det *senil* så nu blir det kanske paj ikväll, eller så fryser jag ner dem.

Peter går på jouren imorgon. funderar på att stanna hemma med honom i helgen och sen åka till Öland måndag eller tisdag efter. Ska undersöka vad min syster, far och vänner gör den veckan. Blir det finare väder igen kanske jag kan bada, eller ha picknick med någon. Hade varit roligt!

PoK

Semestern slut :(

Det har varit fest


och Ölandsbesök


PoK

Ett ord: Varmt

Brandbilarna kör fram och tillbaka på vår gata idag med blåljus och sirener, brandflygplanen cirkulerar och Ziva är som vanligt bortskämd och har fått en ny leksak:

Hon älskar den! :) Inte undra på, så varmt som det är!

Förra helgen var vi i Ullared på GeKås. Mycket grejer blir det! Vi bodde 6 vuxna, 2 barn och 2 hundar i en stuga. Mysigt!

På måndagen bar det iväg till Dalarna och Fulufjäll. Vi bodde på en älgsafari ch såg Sveriges största VattenfallZiva träffade en björn :p

Snygg min jag gör...men det bjuder jag på ;)

Efter det har vi varit på Öland och i Västervik, men nu är vi hemma! :)
Nu: bortbjudna! .p

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!