Kompisar


Caspian ser lite irriterad ut för att Zivas svans går i 120 när kameran kommer fram, och just här har svansen precis träffat Caspian ca 30 gånger i huvudet innan kortet blir bra :)

Jaktintresserad?

http://www.viltangen.se/

Säljer mest kvalitétsartiklar för en bättre fritid.


Att bo i en järnvägsknut

Igår var en händelsernas dag, helt oväntat! Vaknade kvart i sju av att Ziva inte var glad. Gick en långpromenad och mötte en dimma tät som... redd soppa. Gick hem, åt frukost, Ziva mådde illa så hon sov mest. Så ringde Hanna och jag och Ziva begav oss till Alvesta för att hänga med Hanna på stationen tills hennes tåg kom. Lämnade hyrfilmen och handlade och sen åkte jag och Ziva hem. Jag åt en burk coctailbär och hade mensvärk och Ziva kräktes... på mattan såklart. RYAMATTAN... Lagom då kommer Peter hem och tvättar mattan medan jag lagar mat. Sen blev dagen sig lik igen :p

poK

"Du är som att andas full"/Petter

Helgen: GeKås, Ramkvilla, Skogen, Köpt bil

Over and out

Den andra sidan...

Ikväll ska jag på storseans minsann! Ska bli mycket spännande!

Mycket luft ute

I helgen var vi på Öland! Hälsade på föräldrar/morföräldrar och seglade för första gången bara jag och Peter! Vi kom både ut och in, men det var på håret pga en strejkande motor...får nog investeras i en ny till nästa säsong!

På söndagen var vi på IKEA och strosade. Träffade Kattis med plutt. Så sött! :)

PoK

Hemmafruar mig

Dagen började med ett info-möte på af, sen åkte jag hem och surfade lite, åt lunch, ringde ett samtal angående det här och sen tog jag tag och bakade! Vaniljbullar, kanelbullar, mandelmassebullar, äppelmuffins och chokladmuffins med chokladgömma :) Jättebra när man försöker träna bort bullen på magen inför klänningsprovandet om två veckor... :p men jag hade ju tråkigt....

PoK


Familjestunder

Det är trevligt när släktingars fördelsedagar är spridda lite över året, blir fler tillfällen att träffas då! Tyvärr har det mer och mer blivit så att vi är på alla Peters släktingars födelsedagar och inte så mycket mina släktingars, men det kan ju bero på att fler där är barn och att jag oftast får veta i sista minuten att det ska bli ett kalas på Öland. Det är synd, för jag skulle gärna träffa släkten mer samlat oftare! (och ja, detta är en pik till er i min släkt att faktiskt höra av er när det är dags för kalas! Vi vill också komma!!)

I helgen var de i alla fall dags för just ett sådant kalas! Julia och Martin hade fyllt år och hela tjocka släkten var samlad!


Jag vågade mig på att göra ett kort! Inuti kortet fanns en bild på födelsedagsbarnet :)


Clara njuter av grädde


Tre små sötnosar visar sin bästa sida! :)

Tack och hej leverpastej

Födelsedagar

Det är födelsedagstider! Mamma och morfar har fyllt år, nu är det Julia, Martins och pappas tur. På bilden nedan ser ni vad världens bästa Julia kommer få :) Vill inte hon ha det kommer jag vara fullt sysselsatt ;)Bilden kommer härifrån.

Irriterad....

Har ändrat lite på stilen på bloggen, men det syns inte...förhandsgranskar jag den så syns det, men inte när jag ser bloggen "utifrån"... hmpf!

Hoppas det kommer fram snart!

PoK

Liten sötis

Sittande liten ängel i betong
bilden är lånad från Bohemia design

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!