Missat tåget

Jaha, så tänkte man fel och missade tåget....nästa går om två timmar...Peter hämtar mig sa han. Får se när han kommer, tar ju en stund att köra.

Zzzz, vad ska man göra när man bara sitter då? Har kollat runt, spelat, och plugga orkar jag inte...

8 dagar till Malmö

PoK

Igång i skolan

Oj, var ett tag sedan jag skrev, men datorn var ju som den var och sen hade jag inte riktigt tid!

Uppdatering: Började skolan - hämtade dator - fick inte nya datorn att funka - körde tillbaka nya datorn bara för att inse världens pinsammaste miss med datorn, såg det i alla fall innan reperatören! - sydde färdigt gardinerna - nästan renoverat färdigt i köket (eller det är Peter som är färdig, jag har mitt kvar ;) )- klarade av att simma 200m - var sjuk.

Japp, köket är färdigt samma stund som jag tar tag i de sista pusselbitarna! Ska lägga in några bilder sen så de som vet hur det såg ut före får se hur det ser ut efter utan att behöva ta sig till oss, även om det alltid är trevligt med besök! *pikpik*

Nu är nästa projekt antingen hallen eller badrummet! Troligen hallen, för vi hinner troligen med det innan vi fått ihop pengar och material till badrummet. Dock är vi inte helt överens med varken hall eller badrum...vi är överens ända tills det kommer till färg och mönster på vadera väggar....

Hallen: Vi ska ha ljust målad bröstpanel och inredningen är Ikea Tjusig ek och sen kommer problemet: Jag vill ha något i lila (ja, jag är inte heller så förtjust i lila, men det skulle passa där) med något lite lyxigt mönster, kanske med djup. Peter vill ha enfärgat med något symetriskt återkommande utspritt litet mönster. Ganska anonymt alltså. Min tanke är att det är så lite vägg som blir över så man kan dra på för fulla muyggar med mönster och färg, hans tanke är att det ska vara klassiskt så vi inte tröttnar på det. Vad säger ni?

Badrummet: fyra väggar är vita med brytning mot beige, golvet ska bli en plastmatta som ser ut som trägolv i teak, detaljerna är i rostfritt stål. Vi ska ha ett runt handfat (finns ett skitsnyggt Peter har kollat in) för att få ut det från väggen så det inte är precis under vårt oversize badrumsskåp. Nu till konflikten angående duschväggarna: Peter vill ha mosaik, i olika blå nyanser, i helt blankt svart eller i rutigt svart och vitt. Jag vill ha kakel i olika längder som går omlott med antingen naturlig grå eller begie som liknar sten.

Bara tiden kan utvisa vad vi kommer fram till, antagligen varken eller! Så brukar våra kompromisser se ut. Kommer vi inte överrens väljer vi något helt annat som båda kan tänka sig.

Bara 11dagar kvar till Malmö!

PoK

Shit vad annorlunda...inte jag då :p

Då, 2004                                2007                              
     

Kul att vi står på samma sida av varandra :)
En blivande fritidsledare och en blivande terapeut, socialpsykolog eller vad hon nu utbildar sig till....

Dagen så långt:)

Jaha, idag skriver man en trea iställer för en två i min ålder...sa till Peter att jag börjar bli gammal och han sa att jag behöver inte oroa mig förens jag fyllt 25...shyst pojk man har :) Nä, det här året ska jag festa lite mer, umgås med vänner lite mer och allmänt roa mig mer! Kan inte bara sitta i min villa och bli äldre! Man ska fylla livet med liv! Jag har som mål att åka till Malmö minst två gånger i år! Jag tänker fira midsommar på bästa sätt (så nu är det bäst för folk att bjuda mig i sommar) samt ha minst en festlighet hemma! Ja, det kanske inte låter så mycket, men det är mer än vanligt! :)

Katten går mig på nerverna idag! Han vill in, ut, in, ut.......och däremellan ska han gosa hysteriskt när jag vill göra annat. Till råga på allt så börjar min dator sjunga på sista versen! Har jag iofs vetat ett tag, men nu är skären randig...hoppas det sitter i datorn och inte i skärmen, även om jag gissar på skärmen...vilket är dumt för den är relativt ny! Vi har nog fortfarande garanti på den, om jag kan hitta kvittot.... Ny dator har jag köpt, ska ringa lagret och fråga om jag kan hämta den imorgon!  Hoppas hoppas det är datorn om ger ränderna.........

I Övrigt idag har jag ätit en god frukost, spelat ett bra spel (tills bilden gav upp) och tagit emot en hög gratulationer! Roligast var vykortet från mormor:
"Grattis på födelsedagen! Här är det -13grader och snö. Mångakramar mormor och morfar"
Hahaha, är de på semester eller? Eller tror hon att vi bor hundra mil bort? :)

PoK

Lite smått sur

Vi var på banken, i tid och allt. Får veta att vår bankman blivit pappa och är ledig och att de försökt få tag på Peter men hade inget telefonnummer. De hade sökt på internet på adressen men sett ett kvinnonamn och inte vågat ringa. JAG STÅR JU FÖR TUSAN OCKSÅ PÅ LÅNET!!! Det är ju bara att kolla lite till höger om Peters namn och personnummer så står jag där med telefonnummer och hela tjotaballongen! Inte nog med att de bara riktar sig till Peter under tiden vi är där, de säger "du" till honom hela tiden istället för ni till oss! Jag har ju lika stort lån som Peter! Visst, det var han som bokade mötet, men jag menar.... Ja, är bara lite sur att de inte kollar upp om den andra parten som också ska komma kanske är just den kvinna som står på adressen, vilken lånet för övrigt gäller (sällan man tar ett lån på ett hus man inte bor i) och sen behandlar mig som ett bihang... Lever vi på 1800talet eller?

Jaja, om tre veckor ska vi dit och möta vår bankman och han riktar sig till oss båda!

PoK

Vilken dag är det nu igen?

Idag skulle sotaren komma, vi hade möte på banken och Peter skulle ha första jobbdagen sen jul. Peter rusar till mig på morgonen (han var nere och fixade frukost medan jag sov, vilket inte är ovanligt ;) ) :
"Är det den här måndagen sopbilen kommer?"  säger han panikslaget
"Ja, det är den här veckan" säger jag sömnigt och vänder på mig
Peter rusar ut och drar ut soptunnan till vägen.

Tre timmar senare sitter vi i bilen, sotaren har varit på besök och vi har ätit frukost och sovit lite till. På väg ut från gården kör vi förbi soptunnan:
"Konstigt att sopbilen inte kommit än, de som brukar vara så tidiga" säger Peter
"Ja, det är konstigt" säger jag "Men vänta nu...är det inte onsdag idag?"
Under en tyst sekund ser vi på varandra, sen utbryter gapskrattet.

Tur att vi visste att sotaren skulle komma och att vi hade möte och att Peter skulle jobba, även om vi trodde det var måndag :)

En vecka kvar

Vi var i Växjö idag och shoppade lite! Träffade en klasskompis som informerade att det är en vecka kvar på lovet....det kändes helt plötsligt mycket kortare än det kändes innan han sa det... TACK Milad! :p

Jag köpte hörlurar till mp3n och så köpte vi en röd bärbar telefon som jag ska få i födelsedagspresent av Peter, men jag klarade inte av att vänta så jag har redan installerat den! :) Och så köpte vi en lampa till matsalen! Och band till mina fina gardiner jag fick i julklapp (hade önskat dem speciellt)

När vi handlade i mataffären träffade vi Peters brorsdotter, som vi bjöd hem. Så hon med sambo hälsade på och fick fika. Kul med besök, händer inte ofta!


Caspian på favvostället

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!