Sista Juni

Redan sista dagen på första sommarmånaden...ja, det är inget att göra nåt åt, det är bara att flyta med!

Jönköping var trevligt! Men hittade vi något till oss själva, typ kläder att ha på lördag? Nej! Vi köpte bara presenter... suck. I söndags packade vi...nu börjar det äntligen bli tomt! Och så tittade jag på när Peter övningskörde...mycket roande...eller inte... :)

Idag besiktigade jag bilen, vilken gick igenom, och köpte äntligen en klänning!! *lyckoskutt*

Imorgon köper vi huset :D Längtar... :)

PoK

Ja, just det! Välkommen hem till Sverige Emma!

Midsommar och så vidare...

I fredags hade jag min första lediga dag. Den utnyttjade vi till att åka runt i Moheda och bekanta oss med byn, äta god mat och se på TV. Lördag - söndag jobbade jag. Det var den helgen det!

Igår hade jag min andra lediga dag, vilken jag ägnade åt att flyttpacka. Går jättebra :) Känns verkligen att vi flyttar snart! Fjärilar i magen :D

Idag jobbar jag kvällen! Börjar halv ett, slutar kl 21. Längtar tills fredag, då jag jobbar sista dagen den här veckan! Sen ledig hela lördag, söndag och måndag! Skönt! (Säger hon efter att ha jobbat en och en halv vecka...knappt) På lördag tänkte vi åka till Jönköping! Jag letar fortfarande klänning! Hoppas de har en där! Så ska vi se om grejer till huset! På söndag ska vi packa, och på måndag ska jag besiktiga bilen! (håll tummarna) och på tisdag...(trumvirvel)...får vi tillträde till huset! Sen ränner livet på med tre arbetsdagar, första flyttlasset från Ramkvilla, bröllop, andra flyttlasset med mammas och Kents hjälp, en veckas arbete och slutligen tredje och sista flyttlasset. Mmmm, längtar! Sen kroatien, sen.... haha, ja, får väl "bara vara hemma" i ett annat liv!

Ha det! PoK

I full gång på jobbet

Japp, nu är det andra dagen jag jobbat enligt schemat och jag känner mig redan inne i det! Känns bra helt enkelt! Fast man är ju trött....

I fredags åkte jag efter mycket om och men mot Kalmar län. Först var jag hos Ella, Tobbe och Vincent en stund. Gud vad söt han är! Väldigt trevligt att kunna prata om allt mellan himmel och jord med Ella en stund med! Sen åkte jag till mamma som hade någon slags firmafest hemma. Jag och Josse blev utnämnda till fyllechaffisar så vi satt i köket och flummade tills mattanterna bestämde sig för att det var dags att åka hem. På lördagen åkte jag och Josse till systemet och blomsteraffär och sen till Dans garage. Blev visad motorcrossar och bilar...måttligt intresserad...tur att jag hade min glass att ägna mig åt!

När jag lyckats slita Josse ifrån Dan så åkte vi hem och piffade, och sen bar det av till Mimmi. Mamma var snäll och skjutsade. Efter en massa kakor (jag kan riktigt höra mimmi klaga på att jag inte åt tillräckligt ändå) och två glas av bål bestämde jag mig för att övergå till vatten. :) Så åkte vi till Vallen och dansade hela natten! Shit vad kul vi hade, och OJ vad mina fötter gjorde ont när vi gick hem från busshållsplatsen sen... Men det var det värt!

På söndagen vaknade jag med sjuk huvudvärk! När jag ätit och väntat på att klockan skulle bli "12-timmar-sen-jag-drack-sista-klunken" körde jag till pappa. Där tvättade jag bilen och hämtade flyttkartonger och träffade faster. Mycket trevligt! Sen körde jag in till Kalmar och hämtade upp mimmi och åkte och köpte hämtmat. Mmmm! Gott! När vi slappat ett tag styrde jag min kos hemåt. Alldeles för sent kom jag hem till Alvesta och alldeles för lite hann jag gosa med Peter...men vi har ju veckan framför oss! :)

Hoppas att du också har haft en bra helg! PoK

Så var helgen slut

I fredags åkte vi till Ramkvilla för att fira Oves födelsedag. Vi blev lite sena för det tog tid att få liv i Peter efter firmafesten. Efter massor med mat och en del lek med Julia och en runda med Clara i vagnen (sa till Peter att det var tur mamma inte såg oss ute med barnvagn, hon skulle ju få en mindre hjärtinfarkt) så gick jag och Peter till sjön och badade. Var kallt, men när man väl var i så var det ganska ok! På kvällen sen fick man vara extra tyst för Ullrika och barnen skulle också sova över och trots att både min och Peters mobiler ringde mitt i natten så vaknade inte de små knyttena. (Phju!) Vet inte vem som ringde till mig, hörde bara ett barn som grät i bakgrunden...lite läskigt.

På lördagen började vi med att sjunga "ja må han leva" med morgonspruckna röster och efter frukost bar det av till marknaden. Jag hjälpte Peter lite med att brygga kaffe och vispa grädde. SJUKT mycket kaffe gick åt fast det var så varmt! Köpte inget på marknaden, bara brända mandlar. Peter tog lotter på röda korset och vann en paj. Å så var det med det. På kvällen sen var det fotboll som gällde. Djup suck. Men jag överlevde det med! :)

Söndag morgon åkte vi hem. Idag ska det komma en tjej och kolla på lägenheten, så man vill ju ha fint här hemma!
Såg förresten på nyheterna att det varit jordbävning i Grekland. Hoppas att Emma är oskadd, fast jag såg på kartan att hon bor en bra bit ifrån där jordbävningen var. Men man vet ju inte, hon kan ju ha tagit en buss söderut....hoppas inte

PoK

Studentjippo utanför lägenheten

Här kommer man hem, trött efter en dag på stan med Maria, och förstår plötsligt varför de stängde av torget igår!
Massor av ungdommar som sjöng "för vi har tagit studenten"
Såg mycket roligt från mitt köksfönster, bla en kanot de parkerat mitt på parkeringen med ett grönt parasoll...ja, det går inte att beskriva!

...det...är...varmt...

Håller på att avlida här i värmen men det kändes snäppet värre i helgen!
I helgen var jag med konfirmanderna söder om Halmstad på konfirmationsläger! Typ 25 grader i skuggan, gångavstånd till sandstrand och jättegod mat!! Hade inte en tanke på att ta med bikini så jag fick ligga med shorts och kortärmat på stranden....ingen solkräm heller, gissa om jag brände mig! Sjukt trött blev jag också! Sov 10 timmar men det var väl värmen som tog kål på mig! Tror att jag har fått mitt livs första fästingbett med, ska hålla lite koll på det. Igår var jag på introduktionsutbildning och idag på möte med församlingen inför sommaren. Har helt uppbokat nu fram tills jag börjar jobba och sen jobbar jag tills vi flyttar och samma vecka som vi flyttar åker vi till Kroatien.......men jag ska inte klaga! Jag har ju varit ledig hela våren i princip! Imorgon ska jag på intervjuv och träffa Jennie och Daniel. På torsdag ska jag nog träffa Maria om hon nu skulle till Växjö, och på fredag är det sovmorgon och sen åker vi till Ramkvilla. Peters far fyller år och på lördag är det Ramkvilla marknad. Peter skulle hjälpa till, men jag minns inte om det var för eller eftermiddagen. Jag får väl gå lite på marknaden med Peters föräldrar och hänga i deras trädgård sen...

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!