Andra sidan tunneln

Så var helgen över! Jag har busat, skrattat och lett så jag fått ont i käkarna! Ibland är det verkligen världens bästa jobb! Min kund ger så mycket energi och hopp! Hur kan man vara nedstämd då?
 
Idag vaknade jag och kände mig 10 år äldre än igår. Så nu känner jag mig som 20...:p är sååå trött. Ska sova lite middag nu när jag jobbat färdigt för dagen. 
 
God eftermiddag :)

Att orka...

Ska jobba långhelg. Vet inte om jag orkar egentligen. Efter senaste veckans händelser och med min förkylning vill jag helst låsa in mig med Peter, lägga oss under täcket och bara låta sorgen svämma över. Men det får vänta. På med masken, här ska busas hela helgen, 36 timmar på fyra dagar. 
 
I tisdags efter beskedet sa en butiksansvarig "Kul att träffa en glad människa som omväxling". Han skulle bara veta, men det betyder väl att jag är bra på mitt jobb som säljare :)
 
Fick skit i veckan med för något som inte är mitt fel. Men jag tar det! NU är det mitt problem eftersom den ansvarige personen skitit i det och jag får ta hand om det. Slutade med leenden och en överenskommelse om affär. Så var det säljmötet en succé. Man kanske skulle bli säljare på riktigt? Verkar ju gå finfint!
 
Nähä, nu ska jag packa. Orkar jag inte i helgen åker jag väl hem, nog för att jag är lite oumbärlig i helgen, men jag har en själ att tänka på.
 
PoK

Längtar till december!

Tänk bara:
-jag kommer ha sovrum, badrum och tvättstuga vägg i vägg, inget mer bära tvätt två våningar fram och tillbaka,
-mer plats för den rena tvätten, då det finns fler gaderober,
-mindre trädgård=en lyckligare man (hoppas jag),
-nämre Peter släkt
-Gångavstånd till sjö att bada och fiska i
-Nämre Peters jaktmarker = mer frihet för mig och ändå få ha Peter hemma på natten
- liiiite nämre Öland
- logisk plats för en större hönsgård
- inhägnad tomt = mindre risk för påkörd Ziva vid rymning
- Inte vid någon stor väg med tung trafik
- plats för pysselrum/lager för Peters lager/gästrum innomhus
- groventré
- två hallar med logisk klädförvaring
 
Yey!!
 
PoK

100 dagar

Idag är det hundra dagar kvar tills husöverlåtelsen! Vi planerar att flytta helgen innan jul, alltså 20-22/12. Är det släkt och vänner som känner att de inte har nåt att göra då får de väldigt gärna komma och hjälpa till! Vi ska försöka få tag på en lastbil eller liknande (har ju en i släkten som får köra allt möjligt) så att vi tar alla möbler osv på en gång. Förhoppningsvis kommer alla flyttlådor med övriga grejer redan vara i Ramkvilla (dvs 10 min från nya huset) så man kan hjälpas åt att köra grejer på släp därifrån, så blir körsträckor och miljöpåverkan förhoppningsvis lite mindre! Det ska lyftas och bäras, men allt är inte tungt! Och det står på lådor redan vart de ska, och alla ska få en bit mat, så några logistisker/kockar/städare behövs också!
 
I övrigt är vi bara lyckliga och förväntansfulla just nu! Budgivning puttrar på, så snart skriver vi säkert kontrakt. 
 
Livet leker och I loooove it!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!