Hallen!!

Har ju lovat bilder på hallen! Elen är inte inkopplad och det är inte möblerat som det ska, men något sånär som på bilderna blir det!Tapeten


Blir hur fint som helst!! Vilöl göra det sista piffet NUUU men Peter ska göra elen först och när han hinner det är en gåta...

Höstfint har det ju blivit i sovrumsfönstret också!

Very nice om jag får säga det själv :D

PoK

Angående förra inlägget

Jag älskar att bo i håla och vill inte göra annat så ni som är oroliga att jag ska flytta kan börja andas igen :) Känns så tryggt att alla vet vem man är och att man kan prata med folk på byn osv! Kändes så kul ikväll när jag kom till jobbet (äldreboendet i Moheda) och både träffade nytt folk och känningar som till och med rekomenderat en :) Sånt växer man av!

Vill ni förresten kolla lite om min praktik så finns länken här!

Vad gäller min praktik har jag skitskoj! Skrattar mest hela dagarna! Får påtryckningar från min handledare att lägga ut bild på honom och skriva att han är singel, men ni vänner till mig som läser det här och är singlar kan väl höra av er, så skickar jag bild och info istället ;) Haha!

I helgen blir det Öland och på söndag ska jag på innebandymatch! Ska bli roligt faktiskt! Skoj att se allt jobb runt omkring!

PoK

Hysteriskt roligt!!

Från 2003, men ändå! :D Klicka här och läs :)

PoK

Första dagen på praktiken!

Vilken praktikplats! Känner mig så välkommen och avslappnad och mig själv där! Även om det just idag inte fanns så mycket att göra! Jag har sorterat tvätt (vikt och hängt på galge), klippt klistermärken, snackat, snackat och snackat :) En del om synth, vatikanen, vampyrfilmer och ledarksap. Mycket trevligt!

Det här kommer att bli tre toppenveckor!

PoK

Panik så det smäller om det

Här skulle man ha en mysig hemma kväll ensam medan peter är hos sina föräldrar. hade planerat med lite dator, postkoden med kaffe och chokladcheescake och sen körslaget och sist filmen little miss sunshine... sen hände något äckligt som jag inte vill gå in på här, men det orsakade panik och nu är Peter påväg hem för att hämta mig... Det är vid sådana här situationer man önskar att man bodde nämre hemma, eller åtminstone hade vänner nämre än en timme bort... Men jag älskar mitt hus och Moheda...så vad säger ni nära och kära? Vad sägs om att flytta till Moheda?? :) Finns säkert lediga hus här omkring. Saknar vi Östersjön kan man alltid åka till Helgasjön och titta lite! :p

Hoppas Peter kommer snart!!!

Im so happy happy happy :p

37 numren ringde jag. Jag satt och tittade tomt och deprimerat på min lapp full med överstrykta tänkta praktikplatser. DÅ såg jag ett nummer som INTE var överstryket! Jag tänkte att de nog var för små men ringde ändå. Förklarade slentrianmässigt mitt ärende och då kom chocken: "JA! Vad roligt!!!" kom det i andra änden. Jag blev stum av chock. Växjö Innebandyklubb är fulla av entuaism och jag ser verlkigen fram emot praktiken!

Förra fredagen följde jag med Camilla till stallet efter skolan! Hjälpte till med att byta vatten och köra spån och fick till och med följa med i sulkyn när hon travade lite :) Trevligt! Sen bar det av hem till henne och vi sjöng singstar (tur att bara Andreas hörde oss) och fick mat av Andreas. Sen körde han oss till Växjö och vi gick på Ladies night.

 

På lördagen åkte jag och Peter till Ramkvilla och högg lite ved! Och på söndagen for jag, Annika, Ulrika och Martin till Ullared. Mycket trevligt!

Caspian och Tristan äter tillsammans under ett besök på Öland. Man kan ana att jag har en förkärlek till gråa randiga katter :p

 

PoK


JAG HAR FÅTT PRAKTIK

Ja, det är sant! Och det låter helt fantastiskt!! Inte mått så här bra sedan fjällveckan :D

Nu hoppas vi bara att skolan godkänner den som praktikplats, men varför skulle de inte göra det??

PoK

"För att det är torsdag"

Jag har fortfarande inte fått någon praktik.

Helgen var bra! Det regnade hela lördagen så någon promenad med hundarna blev det inte för min del! Men massa god mat och sen jobb på serviceboendet i närheten, inte fy skam det! Sen när man kom hem vid tio på kvällen så hade min far, med assistans av Peter, tapetserat i hallen! Tack far! Det blev supersnyggt!!! Men jag väntar med att lägga upp bild tills Peter fått på listen.

I måndags började vi med nytt ämne i skolan. Ekonomi! Hur kul som helst!! Varför har jag inte läst ekonomi innan? Så nu är jag en hejjare på dubbel bokföring och balansräkning :) Kändes som min grej!

I tisdags var vi i skogen och rekade äventyret vi ska ut på med klass fyra nästa vecka. Kommer att bli grymt och jag fick bli ledare :D Snällt Cissie!! Efteråt åkte vi på studiebesök på ett gruppboende. Mycket trevligt.

Igår jobbade vi med våra föreningar vi håller på att bilda i klassen. Jag och tre till gör singelförening, även fast bara en av oss faktiskt är singel! Haha! Men det är roligt! Skrev precis rent stadgarna så vi kan bifoga dem med kallelsen och verksamhetsplanen imorgon! Idag har vi haft ekonomi igen och opponering. Som tur var så var inte tåget hem lika försenat som det på morgonen! Jag satt 1,5 timme på tåget idag på morgonen, på en sträcka som annars tar 30 minuter...men det är bara andra gången på 1,5 år som det varit försenat på morgonen!

Vad ska flickebarnet göra i helgen då? Hon vet inte. Peter ska på älgjakt... Jessica ska inte med. Hon tror hon ska till Öland. Hon vet inte om någon är hemma eller har tid att träffa henne, men hon tänker ta med katten och åka ned ändå. Någonstans får hon väl plats.

Nu ska jag sluta skriva om mig själv i tredje person och lägga in lite bilder, för det är efterfrågat.

Min snygga syster


En bad anka i vår badtunna

PoK


Som vanligt i oktober!

Varför ska man alltid få sådana julkänslor i oktober? Här är vi, två dar in i oktober och jag vill börja laga fudge och pynta...suck :) Och sen i december, kommer jag känna julstämning då? Svar nej! För så är det varje år!

Inte har jag fått någon praktik än heller, men två ställen ska ringa mig på måndag :D JHoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas......

Ikväll ska vi till Ramkvilla och far och Anette ska också dit! De ska jaga imorgon :) Jag Annika och Anette ska vara hemma med hundarna (de tre hundar som inte jagar rådjur) så det blir väl kanske som vanligt när man är där: sova läääänge, äta stoooor frukost, ut och gå låååååångt och sen läsa, mysa och kanske se på TV tills männen kommer hem. Inte fy skam det :)

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!