sommarprojekt

Idag tog vi en sväng till en släktings barndomshem. Övervåningen har varit orörd i åratal och hon har nu bestämt att sälja/slänga allt. Vårt uppdrag var att se om vi ville ha något. Med oss fick vi 12 glas, en kaffeservis (Vi ville egentligen bara ha snipan), och när Peter på egen hand gick runt på loftet utanför där det "bara finns skräp" fann han den: barnvagnen släktingen låg i Som nyfödd 1942! I bra skick! Peter kom ner och sa: Jessica, gå upp och titta! Jag tittade och när jag gick ner till honom hade jag också sett hjulet! Vi såg lyriskt på varandra! Svärmor såg våra blickar och gick genast och frågade om vi fick den och hon blev överlycklig att vi ville ha den! När vi lyckats plocka bort allt bråte fann vi att den var komplett, tom sufletten (Hur stavas det?) fanns kvar!! Lite rostig och tygerna upptorkade, men i gott skick för att vara 72 år gammal!! Så i sommar ska vi blästra, kroma, slipa, måla, leta hjul och sy! Sen ska den stå i vårt TVrum och bara vara vacker!
 

Helgen som försvann

Fredagen började med ultraljud (se http://langtantillliten.blogg.se), kl 17 var det dags för promenad med kvinnorna i byn och efter det följde bastubad och grillning. Mycket trevligt, nu har man ännu lite mer koll på byn. 
 
På lördagen var vi i stan och handlade lite, jag köpte jeans!!! Fast på mammaavdelningen, då de är sååå sköna!
När vi kom hem så var förra ägarna på kyrkogården, så vi gick dit och bjöd in dem på kaffe, vilket de genast blev glada för. När de åkt hem följde en lugn dag med eurovision på kvällen.
 
På söndagen städade vi garaget och grillade i regnet. Sen for vi till Ramkvilla för att byta olja på min bil och fick lite fika. 
 
Helt plötsligt var det måndag!
 

Sköna maj välkommen

Valborg. Vaknar av alarmet kl 5:01 och flyger upp för att gratta Peter, han lägger en arm om mig och säger att jag kan lägga mig igen, han tar hellre presenten på kvällen. 17:00 öppnar han så paketet och blir glad. Toppen! :) Så äter vi och Peter sover en stund. Efter nån timme åker vi till Böksholm för att se elden, vi är lite sena med flit. När vi närmar oss är där kanske 15 pers och inget annat än en hög med grenar... och regn. Så vi bara gled förbi... Handlade lite och i Braås och åkte sen hem till Peters bror och var där några timmar.
 
Första maj. Peters släkt kommer på kalas. Smörgåstårta och tårta, visa Majken runt. 
 
Idag är det dags för första sprutan....I'm scared... :p men jag har ju gjort det förr!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!