Fantasi är intelligens - som roar sig

Citatet ovan vet jag inte vem som kommit på från början, men jag älskar det! :)

Idag är det vår ute och jag börjar känna mig piggare och piggare även om jag får sova mindre och mindre på nätterna. Är det inte smärta så är det mardrömmar! Men jag tänker inte klaga! Livet är underbart och jag tänker fånga varje minut av det!

På torsdag åker jag till huvudstaden igen för att jobba, fem dagar i sträck den här gången, sen hem tre dagar och tillbaka igen :) Den här veckan har jag fått lön från fyra arbetsplatser, känns väldigt roligt med fler löneutbetalningar i postlådan än räkningar! Men efter de här två veckorna så kommer jag inte jobba så mycket på ett tag. Skönt iofs, men otryggt!

PoK

Jag lever!

Ja, jag lever och så, har bara inte hunnit blogga något pga svägningar i livet och massa jobb! När jag väl är hemma är jag trött, sover eller pysslar om hus/djur/man. Ser fram emot Maj, då det vankas Skottland och bröllopsresa (äntligen) och sommaren då man kan segla och vara mycket ute! Och nästa vinter :)
 
Den här sommaren kommer jag (troligen) inte jobba så intensivt och Peter kommer vara ledig lite fredagar och måndagar vilket innebär fler seglardagar och picknickar och promenader med Ziva och utflykter! Det här året kommer bli/är ett toppenår på pappret! 
 
Kom vår Kom!
Vår fina Jane!

Våååååår

Nu är det allt vår i luften! Snön smälter sakta bort, bra det för då slipper det bli så vått i trädgården! Helgen blev annorlunda, men bra ändå. Kan inte alltid bli som planerat, eller hur! ;) Hönsen har slutat lägga ägg... Vi väntar med spänning på att de ska börja igen!
 
Sista fulla veckan på plockjobbet och till helgen ska jag upp till Sthlm och jobba igen. Träffa syster yster med som blivit 25 år och syster lycklig istället :)
 
PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!