Mäklarbesök och semester

Idag var mäklaren här. Hade millimeterstädat källaren, hon gick inte ens ner... Men nu är den ju ren i alla fall :) Underlättar både inför visning och flytt!
 
Hittills känns det inte av att jag har semester! Jag har slitit som ett djur hemma med att packa sånt som vi inte behöver fram till december och köra till svärföräldrarna så det är gott om plats på visning, städat, klippt gräs, kört till tippen, och allt det där andra man inte hunnit med. Och nästa vecka, min sista vecka på semestern ska jag jobba igen...och veckan efter det... Haha, jaja, blir ju bra med pengar :) 
 
Nu till helgen ska jag i alla fall njuta lite! Segling, konsert och husbesök står på schemat! Tänkte nämligen förra veckan att jag ville se Icona pop, att det vore stort, såg dagen efter i tidningen att de spelar i Borgholm till helgen och biljetterna var skrattretande billiga!
 
 "I'm out again
I'm ridin' my wave
Crashin' like we got just one day
The harder you go the better you feel
C'mon and grab somebody
Get ready for the weekend"
Ready for the weekend - Icona pop

På andra sidan tunneln

Så var den tuffa arbetsveckan över. Känns som att jag har passerat en förlossningskanal, och nu är jag här på andra sidan och tycker att det var ju inte så farligt! Det var varmt, jag blev trött, men i övrigt var det roligt!
 
I torsdags skrev vi kontrakt på ett nytt hus. I december flyttar vi! Det är ett större hus (från 90kvm till 159kvm) och mindre mer lättskött tomt (från 4000kvm till 1500kvm) Det är ett mindre kök, fyra hallar, tre vardagsrum, tre sovrum och två badrum! Nämre Peters släkt och jaktmarker och bättre räntor/värmekostnader. På söndag hoppas vi kunna komma dit och umgås med säljarna! Vi är ju lite släkt och de ville att vi skulle komma så ofta vi ville och känna oss som hemma, så är väl bara att flytta in, haha!
 
Nu putsas det och fejas på vår nuvarande hus. Vill ju att det blir lite vackrare och lite mer attraktivt så det går lite snabbare att få sålt. Men det är ju ett bra hus som är relativt billigt att bo i och ligger väldigt centralt, men ändå lite för sig självt.
 
Jag har fått extrajobb i höst med! Fick frågan om jag ville jobba mer i sommar, men jag tänker ta det lite lugnt och njuta av tillvaron. Nog för att jobbet är kul, och pengar är bra att ha, men det finns vissa värden som prioriteras högre ibland. Hälsa och psykiskt mående tillexempel. Vänner och släkt ett annat.
 
PoK
 
 

Midsommar m.m

Och där for midsommar förbi i en hast! Tack till Håkan, Camilla och David för gott sällskap! Och midsommarstången blev ju fantastiskt fin! ;)
 
I övrigt har jag varit på Öland en snabbvisit för att träffa lillstrumpa som kommit hem ända från fjollträsk! Hon hjälpte mig att flytta båten Jane i hamnen. Tack för hjälpen! ;) Efter detta åt vi lunch med farsgubben på hotellet och hade det fint! Hängde lite hos mormor, lite hos bonusfarföräldrarna och solade/gick på marknad/gick på loppis/grillade med mamma och Kent. Mycket man kan hinna på en dag! I helgen kom mamma och Kent hit! Och på söndagen bjöds det på middag på Ramkvilla värdshus för att fira Majken på födelsedagen! <3 Avslutades med att jag fick övervaka badtokar och Peter fick gå efter badhanddukar då femåringen beslutade sig för att finklänning var varmt och hon behövde bada :p 8 åringen börjar bli stor! Vart tar tiden vägen? Hon förklarade att det inte var så konstigt för hon fyller ju 9 om två månader... ja, det är klart, då är man ju stor! :)
 
I måndags träffade jag plötsligt min vikarie på jobbet! Hon hade tagit fel på vecka, så jag tog semester :) På fredag börjar dock intensiv-veckan med 11timmar om dagen i 10 dagar... Har bävat i två veckor, men det känns bättre och bättre ju nämre jag kommer! Jag älskar ju jobbet och är bara en vecka! Går snart över, sen är jag helt ledig ;) Tänkte försöka hålla mig hemifrån för att göra roliga saker när jag är ledig! Hemma är jag ju ändå. Man kanske skulle till Sthlm? Kanske Malmö? Kanske Brömsebro? Kanske alltihop? :)
 
PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!