Liv,lust och längtan

Blev fångad ett ögonblick i en underbart vacker/rolig novellfilm!
Ta en halvtimme och se den vet jag!

Midsommar och så vidare

Sill, dans, bebisgos, skratt, gemenskap, terror på båt, akuten, mys hos morföräldrar, vin hos far, blåst, regn, härliga promenader och mensvärk. Där har vi midsommar i ett nötskal ungefär.
Sedan dess har jag jobbat, varit i Malmö, och jag och Peter formulerar nya idéer sedan ett bud lagts på huset vi var intresserade av, och vi fortfarande inte har möjlighet att matcha det... Men man undrar ibland... är vi bara knäppa, eller är vi spritt språngande galna?

"Efterbröllopet-pyssel"

Den här veckan har fått vara lite pysslande med allt det där som ska fixas efter bröllopet. Annonser ska in i tidningarna, tackkort ska göras och beställas, förstoringar vill vi ju ha... Frågan är bara vilka format vi vill ha... Ska beställa några på Canvas, för det blir lite mer tavla du av det, men vilken bild ska man välja och hur stor ska den vara, det är klurigt!
Midsommar på fredag! Härligt! Vi ska vara på Öland och förhoppningsvis äta "redig" midsommarmat. :)
*längtar*

En manlig kommentar

Peter: "Vad är det för vitt ogräs som spridit sig i blomlandet?"
Jag: "Du menar de perenna blombuskarna som stått där sen vi köpte huset?"
Peter: "Jaha..."

Vandring i trädgården

I början på maj hittade jag gamla fröer liggandes i en låda. De hade "gått ut" men jag tänkte att fröer kan man väl spara länge? Planterade dem inne, nu har de flyttat ut och oj vad stora de blivit :) Jag har blandat hejd vilt, där är basilika, sömntuta, afrikansk ökenblomma och Zinna. Finns säkert fler, var massor med påsar :p
Jag försöker finna sten till vår damm så den ser färdig ut någon gång... någon som har? För att fylla ut la jag ut några av våra dekorationsstenar från bröllopet :)
Det bästa med vår trädgård är nog att vi har så mycket ätbart som vi låter växa fritt och vilt. Rabarberna får man hålla efter annars kväver den sig själv :p Gräslöken har blivit så stor så vi låter den blomma. Egentligen ska man ju klippa av blommorna så man får mer gräslök, men de är ju så fina!
Ja, vi kan inte klippa allt gräs! Ängen är alldeles för ojämn, istället har vi (läs jag) klippt stigar in till godsakerna ;) Här till smultronen och blåbären. På bilden under runt hallonen.
Akilejan växer vilt i trädgården. Är den inte underbar?
Inne växer det också vilt, upptäcker man när man går runt knuten ute... Här en sorts orkidé som svämmar över i köksfönstret.

"När jag blir rik! #1

Foto
Tänk att ha ett badrum med den här inredningen... och kanske ett sittbadkar på fötter...
Bilden är härifrån, och möblerna finns på Beddinge Bad.

Inte ens jag

Inte ens en så snygg tjej som jag blir bra på körkortsfoton! ;) Är inte det märkligt?
Idag har jag jobbat, blivit bättre i halsen och fått huvudvärk. Vita legins i regnet är ingen hit kan jag meddela: blir asfalt-sot-stänk på dem när man går...
Ikväll är det då fotboll...Det betyder att jag kommer sitta vid datorn - pyssla - måla och Gud vet vad... samt lyssna på mannen nere i soffan som antingen klappar händer och skriker JAAA eller svär... Behöver inte se matchen för att veta hur det går :)
I helgen blir det Öland har vi bestämt. Vi vill ut med båten om det är väder. Sen hoppas vi att bonussyrran har fött en liten med så vi får träffa henne vi undrat så över :)

Namnbyte

Idag kom brevet från Skatteverket som bevisar att jag numera heter Jessica Haraldsson! Yey! Ska tydligen ha med det tills jag ändrat kort och körkort och annat.
PoK

Nationaldag

Du tysta du glädjerika sköna.
Igår klipptes det gräs, bars sten, byggdes staket, dammsögs det och på kvällen tog vi cyklarna och drog iväg en runda med Ziva springande brevid oss och Caspian efter oss. Efter en knapp km gav Caspian dock upp och vände hemåt. Sen badade Ziva i sin pool och vi hyrde en film.
Göra något för en medborgare gjorde jag ju redan i tisdags när jag tog upp en liftare (ja, jag vet, man får inte det, men han var typ 102 år och såg ut att kunna dö i regnet). Han var jättetrevlig och fyllde år och allt! Gemensamma bekanta hade vi också!
Känner att jag börjar bli förkyld...bådar inte gott inför helgen med Gekåsbesök och fest...

Studenten

Igår jobbade jag, firade en student och tränade. Fullt ös :D
GRATTIS Philip till din examen!

50årig bröllopsdag

Ja, inte jag och Peter då, utan Mormor och Morfar <3
Utan att de visste vart vi skulle eller något så for vi till Oknö med stopp vid en klosterruin och campade där.
Mormor hade ställt upp bröllopsbilderna i deras stuga! Vacker brud hon var! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!