Malmöäventyret

När jag kom dit började vi mitt besök med vad varje malmöbesök för alla människor borde börja med: En falafel.

Sen hängde vi i Mimmis lägenhet och pratade strunt. Vi åt middag och piffade. Sen gick vi ut. Först på pub och tog en öl (var smockat med folk) och sen stod vi i kö till Babel i 20 minuter och när vi kom in så var det fullt ös på dansgolvet!

11.45 vaknade jag av telefonen, sen läste jag lite, pratade med Peter och försökte väcka Mimmi vid 13 för jag var sugen på frukost! Medan hon försökte vakna tog jag intiativ till att gå och köpa frallor! Sen planerade vi dagen, gick en promenad och blev dyblöta, beställde Pizza på nätet vilken vi väntade en timme på innan det ringde på dörren...men vi slapp gå ut!! :) Efter pizzan gick vi runt hörnet till Mimmis hus och såg BIO. 2012. Jag rekomenderar att se den på bio! Jag tror inte någon i salen var avslappnad en sekund! Jag fick intala mig själv emellanåt att sluta bita ihop tänderna för att jag annars skulle få huvudvärk! Det var nästan, men bara nästan, så intensivt att man glömde andas... :) Mamma: ska du se den, bind fast händerna, annars kommer du råka slå till någon i dina överraskningshopp ;)

På vägen hem hamnade jag mitt i bland en massa affärsmän. Trevligt! Kände mig inte alls malplacerad i min kortkorta skotskrutiga kjol, läderstövlar, palestinasjal, sminkrester under ögonen och Änglar och Demonerboken! Än värre var det när jag faktiskt skulle av tåget och de skulle fortsätta mot Sthlm... Alla dessa sladdar till mobiler och bärbara datorer....är inte meningen med dem att man ska slippa sladdarna???

Jag var inte i skolan igår, mådde inte bra...idag mår jag bättre men mår fortfarande illa... Uscha. Ikväll ska jag dock jobba, så jag får skärpa till mig och rycka upp mig!

PoK

Skolan är igång igen

I helgen var det film/mys helg! På fredagen åt vi pizza och såg "Män som hatar kvinnor" på DVD, på lördagen såg vi eftermiddagsmatinén "Flickan som lekte med elden" på Bio och åkte hem och åt räkor och vitlöksbröd och CHOKLAD som efterrätt :) På söndagen jagade Peter på förmiddagen och sen såg vi "Benjamin Buttons otroliga liv"... En bra helg :) Sen kom söndagsnatten....och Peter fick febertopp igen...värre den här gången....jag fick tre timmars sömn den natten...två på kvällen och en på morgonen... Var Jessica trött på morgonen i skolan? Svar: ja, mycket!

I veckan blir det jobb imorgon kväll och på lördag åker jag äntligen till Mimmi i Malmö :D Denna vackra människa i denna vackra stad!! Sen blir det fullt upp!

V.48 jobb två kvällar, studiebesök på Dream Hack, 40års fest...
V.49 jobb två kvällar, lära klassen och idrottarna dansa foxtrot och vals, första träffen för ungdomarna i Bor (nån som vet en bra film att visa??) och Ullaredresa (igen) thihi :p Vad gör man när alla vill ha med en? Eller är det bilen de är ute efter??? hm...
v. 50 Lugn vecka (hittills)
v. 51 Sista veckan i skolan, julmys, julmiddag och julavslutning... och jobb hela den helgen!
v. 52 Jul och jobb och kanske lite Öland???
v. 53 Jobb och nyår och kanske lite Öland???
v. 1 Födelsedag och LOV
v. 2 Skolan börjar...

Så, nu behöver jag inte prata med familjen för de vet härmed min framtid framöver :p Haha (Jo, jag vill prata med er ändå)

PoK


Sista veckan praktik

Det blev ingen rädda barnen kurs...eller jo, det blev, men jag gick inte! Skickar man inte uppgifter och sen ringer 22.47 en fredagkväll så får man ta att Jessica inte tänker dyka upp kl. 10.00 dagen efter. Deras förlust! Inte min!

I helgen var jag istället i Ramkvilla! Sov som bara den! Till halv elva om dagarna....och ändå gick jag och la mig i tid! På lördagen var vi hos Peters bror med familj en stund. Mycket trevligt :) Bara Lina var hemma av "barnen", men sin katt som är sååå söt! På söndagen var det farsdagsfirande och vi upptäckte Caspians största skräck: småbarn. Han fick panik så fort Clara visade sig innanför dörren. Julia fick åtminstone klappa honom. :) Johanna kom med sin valp, en chihuahua. SÅÅÅ liten! Vi frågade om vi skulle sätta fram honom till Caspian! :p Han hade lätt tagit honom för mus!

Jag har fått jobb! Väldigt förvånande faktiskt! Är på äldreboendet här i Moheda! Ett fast schema att gå efter! En-två dagar i veckan och var 6:e helg. :D Kanoners!!

Och som grädde på moset på tårtan på kakan så har vi fått våra nya mobiler :) We like ;)

PoK

Festsugen...

Jobbar hemifrån idag med ;)

Kan man vara mer festsugen är jag är nu?? Tror inte det! Men jag får vackert hålla mig i kragen! I slutet på denna månad och början på nästa månad får jag festa... I helgen ska jag på räddabanen kurs...tror jag! Jag har skickat mina uppgifter men jag har inte fått program... Får jag inget program idag så kan jag ju inte gå...? Eller? De har ju inget telefonnummer ute på webben heller... suck...

Men jag vill festa!! Jag går åt! Bara skaka loss och leva för idag! Kommer istället att sitta själv här hemma ikväll...Peter jagar och jag ska ju som sagt på kurs kl 10 imorgon... Själv... för ingen annan ville med på kurs... Tänk om det bara är jag?? Nä, måste vara fler från närområdet so vill gå den! Väl? Kanske inte blir av pga för få? Och då sitter jag här i onödan... Tror att suget av att dansa är för stort just nu :p tänker inte rationellt! Även om jag inte haft något att göra imorgon så hade jag ändå inte haft nån att hänga med ut...eller ta med ut... hm. kanske syrran då! Josse, vill du komma till Växjö och festa ikväll?? :p

Om det är någon annan festsugen i min bekantskapskrets som läser detta och är festsugen, hör av dig ;)

PoK


"Jobba hemifrån"

Idag har jag "jobba hemifrån-dag" på praktiken! Passar bra för jag vaknade med världens huvudvärk och börjar bli förkyld...perfekt till rädda-barnen utbildnngen i helgen.....inte! Är riktigt skönt att få sitta i myskläder och skriva rent mina uppgifter. Nästan klar, ska skickas in någon gång i eftermiddag. Hinner jag skriva lite rapport med :) Peter tyckte som vanligt att jag kunde göra något typ kratta löv, när jag ändå var hemma, men jag har ju inte "jobba-hemifrån-dag" för att sköta hushållet!! Jag har ju uppgifter! Men visst! Diskamaskinen och tvättmaskinen tar ju inte så lång tid att fylla/tömma/byta/starta :)

I Helgen var jag och Peter på Öland. Caspian sov hela vägen, även fast vi åkte runt Ramkvilla först. Mycket skönt när han inte skriker. Han bukar vara duktig, men i Nybro är det nästan obligatoriskt att han börjar skrika... Och samma i Lessebo på vägen hem. Det hade han gjort men då var ju inte jag i bilen ;)

På fredagen kom vi ganska sent till Öland så vi åt och myste vid TVn. På lördagen slingade mamma mitt hår lite mörkare och sen var jag, Peter och mamma på Modehuset och träffade en hög människor som man socialiserade med, och sen gick ajg och Peter in på Bauhaus för att köpa kakel till badrummet, men som vanligt när vi är där kom vi ut med nya idéer och inget köpt :p Vi kom fram tll att vi inte vill att duschen ska kännas som en instutition... Vi vill ju ha det lite fränt när vi ändå gör det ordentligt! Så nu har vi nog bestämt oss igen, men nu tvivlar vi återigen om golvmattan blir bra ihop med kaklet... hm... Tur att det är en stund till våren då ingreppet görs :)

På eftermiddagen åkte vi förbi mormor och jag kom fram till att hela min släkt läser min blogg, så jag har typ inget nytt att förtälja när jag kommer till ön :) Förutom det jag utelämnar här då ;) Haha! På vägen till mormor träffade vi på Ella och Tobbe också, mycket länge sedan! Glömde gratta henne för körkortet IGEN! Förlåt mig Ella! :)

Så var vi hos far min på kvällen, han fick rosor och tårta på fars dag, eftersom jag är på kurs nästa söndag och har rysligt dålig fantasi när det kommer till presenter.

På söndagen åkte jag till Växjö medan far, Anette och Peter åkte på jakt. Jag skule nämlgen på mitt livs första innebandymatch! När jag var där fick jag hänga upp reklam på en vägg, men när det blev för högt gkorde jag som varje listig kvinna bland pojkar och såg lite hjälplös ut. Jag hade säkert klarat mig själv med en högre stege, men det fanns ingen tillgänglg utan jag bad en lång människa att hjälpa mig. :) Blev även kallad dam av delar av A-laget... Vet inte om det var av artighet eller att jag var äldre än dem... Matchen var förövrigt bra! Väldigt pampig tyckte jag, med ljus och ljudeffekter och hur föreningen framhävde sina spelare. Matchen tog över två timmar, det blev 11-5 till hemmalaget (som jag representerade) och tre skadade... farlig sport det där! Jag köpte en lott där man kunde vinna att sätta en straff på Vipers målvakt och ha chansen att vinna 1300 kr, och jag sa till pojkarna som sålde den till mig att jag hoppades att det inte var en vinstlott! ( jag drog en blå lott med nr 27)Snacka om att jag blev nervös när de sa att den vinnande var en blå lott, med nummer tjugo....fem. DÄR kunde jag andas ut :)

           
Reklamen jag satte upp...med viss hjälp

Sen var det bara att plocka ihop! Tog bara en tredjedel av att sätta upp allt! Så åkte jag hem till min tomma villa och så var den helgen slut! Avslutade med romantisk komedi, pizza och mörk mintchoklad :D

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!