Lite sliten...

Klockan 14.30 idag klarnade världen. Det var efter att ha tvingat i mig en banan utanför domkyrkan i Växjö som världen slutade snurra så fort. Det är jag tacksam för!

På morgonen vaknade jag med tanken på att människan utsätter sig egentligen för en massa skit! Därför ska jag hädan efter bara ta en! En cider eller en liter vin eller ett flak öl eller en bag in box med jeltzin :p hahaha Nä, man ska aldrig lova något som man inte kan hålla, men jag ska ta det jävligt lugnt den närmsta månaden! Och då menar jag april!

När jag varit vaken i tre timmar och världen fortfarande var fast på snabbspolning visade det sig dock att det finns en Gud! Hanna kom hem med fyra liter cola och en stor fet godispåse som någon glömt! Halleluja! Äntligen kunde magen sluta kurra och jag kunde äta något som inte kändes överväldigande motbjudande.

När jag kom hem med bussen gick jag ut i solen och grävde bort lite kirchkål i rabatten. Konstruktivt arbete som fick mig att fokusera på något annat än mig själv. Sen ringde Peter och sa att jag skulle vara beredd att beställa pizza som han tog med på hemvägen....återigen: Halleluja! Gick in och satt mig med det sista av praktikrapporten som nu är färdig :D
Så kom pizzan hem, sen sov jag tre timmar och så har jag slötittat på TV och försöker nu bli sove-trött igen! En inte helt onödig dag i alla fall (med tanke på min nu kirchbefriade rabatt och den färdiga rapporten)

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

PoK

Kallt

Idag på morgonen frös håret....hmpf

Igår var jag ledig :D Skulle pluggat....vad gjorde Jessica? Storstädade köket (inklusive rensade och städade i skåp och lådor....)

Jaha...så är man här kvart över sju och börjar kl ett....zzzzz

snart är det fika i alla fall :D

PoK

NEEEEEEEJ!!!!!!

Så kom snön och våldförde sig på unga fröken Vår! Och mina tomater som just visat sig över jordytan, tur att de är inomhus!

På vägen från tåget idag lyssnade jag på "En söt liten flicka" med Lars Winnerbäck. Visst får man upp folk i huvudet när man lyssnar på den, hoppas jag inte varit sån (fast det vet jag ju att jag inte har) :p

PoK

ARVIKA here I come!!

NU HAR JAG GJORT DET!!!!! :D
Biljetterna är bokade! Nu finns ingen återvändo! Jag ska till Arvika!!! *hoppar och skuttar och skriker av glädje* (ja, lite tönt är jag)

Såg att jag missat ett bra band som ska komma: Welle:Erdball!!! Tjoho! Och Depeche ska man se, och massa andra och bara njuta! Tågbiljetterna kommer säkert vara minst lika dyra som biljetterna men det skjuter vi på framtiden :)
Hoppas nu bara att jag slipper åka ensam :)

PoK

Helgen

Så var helgen över! Men solen skiner och jag är pigg och skolan är ännu inte i ordning, vilket innebär att allt det jag gjorde klart idag är uppskjutet till nästa vecka, så det är bara att sväva igenom veckan :)

I fredags åkte vi till Öland. Handlade på IKEA och var hos pappa. Vi hade luftgevärsskytte, tre jägare och jag! Jag vann ;) har inte skjutit på nio år! :o

Lördagen var vi hos mormor och morfar och vandrade i Arvkälla. Mysigt! Fick god mat där med! Tack mormor! Sen bar det av till mamma och de hade gäster så vi var med dem och åt gott och spelade spel. Jag och Peter såg Robinson med, hans vän är ju med....nära att han blev utröstad, men nu får vi se nästa program också :p

Söndagen åkte vi till Ramkvilla och firade Annika. Julia blev vansinnig när jag gömde leksaker för henne, men hon ska inte alltid få som hon vill! Clara var mest bara glad som alltid, och söt när hon lite trötter stoppade sutte-fingrarna i mun och lutade sig mot Peter. Då mådde han, gubben min!

Idag har man slutat tidigare! Gött! Synd bara att tåget går så sent så man måste vänta en timme och 40 minuter! Men men, ska inte klaga! Idag ska jag köpa festivalbiljetter fr 2500:-   swich så var det dom pengarna!

Pok

På väg till skolan....

dyker den här låten upp, och visst har den många poäng! (ta dig tid att lyssna!)

Mina damer och herrar!!

Det är vår!

Nej, jag vet, inte offentligt, men jag såg krokus på vägen till skolan och då menar jag inte sorken i bamse! Denna gula ljuvliga vårblomma! Molnen har tom skingrat sig en aning så solen kan värma oss med sitt anlete! Underbart!

Förkylningen är redan bättre! Tankens kraft är otrolig :)

Eget arbete imorgon och "ledig" på fredag underlättar också vårkänslorna! Peter är också ledig på fredag, vad ska vi hitta på, vad ska vi hitta på??? Vi ska åtminstone till IKEA och köpa ljus för vi är inne på sparljusen nu och en mysig kväll är inte en mysig kväll utan tända ljus!

Varför ska det vara lika dyrt att åka en weekend utomlands som det är att åka en vecka till samma land? Vi har inte en vecka! Vi har fyra dagar i April..... vi funderade på spa men kom fram till att vi bara skulle tycka att det var pinsamt och jobbigt! Får väl bli en runda i bilen och spara pengarna....suck.

PoK

Roligt

Hämtat utmaning från inspirera.bloggsida


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"Kungen blir smord med olivolja blandad med örter, han ikläds en kungamantel och får ta emot en spira," (en bok från Riksantikvarieämbetet)

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Kalendern

3. Vad såg du senast på TV?
Melodifestivalen

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
23.50

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Ingenting, t.o.m katten sover.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Bar in matkassar

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Bloggar

8. Vad har du på dig?
Svarta mjukisbyxor, svart mjukiströja och en randig socka.

9. Drömde du något inatt?
Var vaken i natt men på morgonen drömde jag att jag åkte slalom

10. När skrattade du senast?
Till melodifestivalen

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En kalender, en tavla jag vunnit en gång med en unge som drar en katt i örat, några familjefoton, en ängel och en Elviskrok.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Jag ser alltid konstiga saker :)

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Rolig.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Oj, jo! A nightmare before christmas, om man nu kan säga att jag såg den eftersom jag somnade ett par gånger.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
En mini cooper (såklart) och grejer till huset

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Hm, jag pratar med mig själv så fort jag blir ensam någonstans, får så trevliga svar :)

17. Tycker du om att dansa?
Ja!!

18. George Bush?
Vadå "George Bush"? Om jag gillar honom? Spelar ingen roll nu när han inte har offentlig makt längre.

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
oj, pojke: Joar eller Natanael, flicka: Amalia eller Isolde

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Om det skulle inträffa något som gjorde det lämpligt att lämna Sverige så ja.

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Jag vill att han ska skratta lite och han kommer inte behöva säga något :)

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Alla som känner mig!


Hemma från Idre

Jag älskar Öland! Det är platt och inte en massa träd!

Minnesanteckning: vill mina ungar någonsin på skidsemester får de hyra en ny mamma! Den här ladyn ska aldrig utsätta sig för sådana dumheter igen!

Visst, det var roligt, visst det var en oförglömligvecka, men mina knän värkte, jag var sååå trött, pjäxerna gjorde ont, mina ben strejkade, min tå är blå, jag var livrädd och har åkt uppför en lift på ett sätt som inte är tänkt. (Med benet fast i liften och mig släpandes efter, kul i efterhand men inte så vansinnigt roligt just då) Nu är jag bara förkyld och har ont i varenda cell i kroppen.

1   2   3  
4   5   6  
7   8

1: har inte jag klotrunt huvud??, 2: här slappar de 3: den jävla skidbacken, 4: längdskidor gillade jag! Raktfram!!! 5: en till bild på backjävlen, 6: fikapaus på Nipfjället, föga anade jag helvetet som skulle komma med nedförbacke och tallar som stod i vägen, 7: jag som bygger sittgrop med bord (som folk satt på!! inget hyfs! :) 8: en nöjd Jessica som fått veta att det är slut på nedförsbackar.

Jag trodde katten skulle vara bundis med Peter nu när jag kom hem, och vara sur på mig, men han har legat i mitt knä i stort sett hela dagen! Peter säger att det var ju han som tog honom till kastreringen, och där kanske han har en poäng :)

Vad roligt att operasången kom till Eurovision! Jätteglad även om min personliga favvo var Emilia.

Imorgon ska vi fixa i trädgården om det är fint väder. Behövs! Hoppas jag är piggare då, men inatt ska jag ju iaf sova i min säng och inte på en buss utan stötdämpare....

I veckan börjar skolan som vanligt, känns konstigt nu efter över en månad med andra upptåg. Måste komma igån med mina arbeten som ska lämnas in nästa vecka... :s

Nästa helg ska vi till Ramkvilla och fira Annika, även om jag hellre åkt till Öland och hälsat på mamsen, men nu har Annika flyttat på sin födelsedag för att jag skulle vara bortrest, så då kan man ju inte gärna låta bli att komma.... Helgen efter ska jag däremot dit *måste komma ihåg att berätta det för päronen* (mamma; när du ändå läser här, vi kommer den 27/3, är ni hemma då? Får Peter hänga hos er på lördagen när jag festar? ;) ) maskerad...har världens ide om vad jag ska vara :)

Helgen efter det ska Jennie o Patrik komma o käka middag förhoppningsvis, sen är det påsk, sen konfimeras världens sötaste kusin, sen har Peter jour så vi får hänga i trädgården, sen fyller han år, och sen i maj tror jag inte att vi har något inplanerat....haha, börjar bli som mamma; fullt upp hela tiden.

Måste också meddela att jag har världens häftigaste morföräldrar!
*hej mormor och morfar*
De är numera på nätet och håller på att lära sig datorns värld. De har börjat med att skaffa msn! Hur kul som helst när jag såg att de addat mig :) snart börjar de nog skriva smilisar och förkortningar som lol och omg också :) (tar det sen med dig mormor)

PoK

Praktikslut och resfeber

Jaha, så var praktiken slut! Jag lärde mig faktiskt en del tror jag! :) Är väl sånt man vet om några år annars, om man lärde sig något alltså.... :p

Imorgon 05.00 går bilen mot Värnamo och 6.30 går bussen därifrån mot Idre. Jag måste erkänna att jag är lite nervös... Kommer jag att glömma något, kommer alla ha lagat mat som vi sagt, har de kommit ihåg mina allergier, kommer jag kunna stå på ett par skidor, kommer min kondis att palla, kommer jag längta hem något vansinnigt, men framförallt: kommer jag att frysa?? Jag fryser ju jämt! Har med mig 711 underställ och 1856 tjocka sockar med mig känns det som! Better safe than sorry....

Har en maträtt kvar som jag inte lagat än.....vet inte riktigt vad jag ska göra med kasslern....blir en gratäng, men vilket recept ska jag välja? Blir nog det med grönsaker (sorry emmis men grönsaker är bra när man ska hålla igång 7 dagar i sträck!)

Ikväll blir det myspys i soffan med Peter. Vi ska käka räkor och vitlöksbröd så katten får bo på övervåningen (han är galen i räkor...)

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!