Glömde nästan eurovision!!!

Glömde säga att jag i torsdags hejade på Estland och Norge. Glad att de gick vidare! Nivån var inte riktigt lika hög som första semin, men ojoj vilken final det kommer att bli! Så har jag tänkt på att det är verkligen den klassiska musikens år i år! Sjunger inte bidragen opera så spelar de fiol eller cello eller piano! Väldigt roligt!

PoK
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Emma

Jag gillade inte Norges bidrag från början, men den växer tycker jag! Blir nog topp 10. Inför kvällen är jag i vanlig ordning patriotisk och hoppas på Malena, men gillar också Azerbaijan, och Ukraina är kanonlåt!

2009-05-16 | 14:32:12
http://emmaaxelsson.blogg.se/
Hanna

Norge =) Visst är vi nöjda tihi.. Har lite resplaner till hösten. Ska 3 v till Teneriffa i sep, sen efter det vidare någon annanstans. Lutar lite åt Filippinerna och resa runt där :P

2009-05-18 | 14:12:35
http://bjanca.blogg.se/
araminta

Jag hann inte titta på eurovision men hann titta på internet och tyckte att låten som vann var bra, jag spelar själv fiol så det kanske inte är så konstigt men själva låten vat ju också super....ett plus är ju att han bara är nitton år. Jag har bara nio år kvar,bara och träna på fiolen, hihi!

2009-05-19 | 19:38:30
http://araminta.bloggsida.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!