Nära nu

Vi har passerat "en månad kvar till vi får nycklen", "en månad tills vi flyttar", "en månad till julafton" och den dag då det var beräknat att vi skulle ha blivit föräldrar. Vi har jobbat, packat, krattat och fått dörrarna lagade. Vi är redo! 16-22/12 är välkommet att dyka upp när som helst nu! 
 
Alla börjar hänga upp julgardiner och sätta upp stakar och stjärnor nu...och jag kan inte göra det... bästa tiden på året och jag får titta på... Vi smyger därför igång julen med julgodis, saffransbullar, pepparkakor och glögg! 
 
Igår krattade vi löv i 6 timmar... min kropp säger ifrån idag! Mina handleder har värkt hela natten och hela dagen idag. MEN det var sista gången i den här trädgården. Vår nya trädgård är en fjärdedel så liten. Istället för 43 lövträd har vi 3 st, varav 1 där gräset är klippt. Sweet sweet home!
 
PoK
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anonym

Oj, vad ni har mycket framför er!! Tänk att ni skall få skapa ett nytt hem åt er, med allt vad det innebär. In med det nya och ut med det gamla, fint talesätt som kan användas i flera sammanhang och absolut i detta.
Duktiga ni är!!
Kramar Pappa

2013-11-26 | 08:13:24
Anne

Passa på att njuta av glögg och pepparkakor i ganska lugn o ro. Tänk på andra som stressar för fullt nu till advent ;)
Kram mamma

2013-11-26 | 18:32:54
»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!