Prisa Gud!

 

Väntar på domen

Gårdagen gick bra. Gick upp kl 4:00 för att ta tåget, fick droger och nål i armen. Gick in i operationsrummet och hälsade på alla och Peter satt bredvid iklädd rock och mössa :) Jag var knappast beredd på att det skulle göra så ont! Fy f*n! De fick ge mig mer smärtstillande två gånger. Men resultatet blev bra! Nu bara väntar jag på domen. Antingen kommer jag bli lättad, eller det jag fruktar, frutansvärt ledsen och besviken. Måtte åtminstone ett lyckas!! Annars får vi ta oss en rejäl funderare hur vi ska fortsätta. Om vi ska fortsätta... är det värt det? Hur mycket ska man kämpa? Var finns gränsen? Vi har redan satt en gräns, men det är om detta blir halvlyckat... beror alltså på svaret idag. Så nu vet släkt och vänner att om jag inte hör av mig kanske det inte blev nåt och jag är på jobbet och jobbar bort alla tankar, ev sitter hemma och bedövar mig med spel... MEN än har jag inte pratat med dem! Än lever hoppet! Än är jag tacksam över de som blev igår! Hoppet lever ännu!
 
När vi kom hem igår var det beodrat vila. Såfort jag reste mig upp kändes det som att jag hade en stor klump av smärta i magen. Peter är underbar som vanligt och fixar och donar. Älskar honom så!
 
Wish me luck! God knows I need it!
 
PoK

Vision

Har inte haft så mycket tid att blogga igen, har mest fokuserat på att må bra och sköta min medicinering. Och om jag haft ork kvar har jag skött djur hem och relationen. Förra veckan var jag på läkarundersökning tre gånger. Två i Växjö och sen en akuttid i helgen i Malmö. Nåt stämde inte, fick höjd dos och planerad avslutning. Känns tryggt att de inte gör något halvhjärtat i alla fall. Nu är sista injektionen tagen och jag känner att kroppen gått in i ett nytt skede. I natt drömde jag att det var vår. Solen sken jättestarkt och värmde skönt på huden. Det luktade solvarm hud och jord. Jag planterade blommor och överallt i gräset växte unika blommor som stod i full blom. En var så vacker, hade slagit ut och var en rosa pion, precis som jag hade på bröllopet. Jag planterade massa frön från två vissna blommor och en lök/frökapsel från en omogen blomma. Där jag planterade fröna var en orm så jag bytte ställe och plantetade frökapslen där det var varmt och säkert. Jag var inte själv, där var några skuggfigurer som först gjorde mig medveten om ormen och sen fann det trygga stället. Ok, nu: känns inte det här som ett gott omen? Alla frön som jag planterat i skuggan som varit fruktlösa och där det lurat en orm (Endon?) och nu är det skuggfigurer (läkarna) som hittat en trygg plats för det större fröet där det kan växa. Däremellan såg jag ju pionen (bröllopet). Hade jag inte förhoppningar innan så har jag det nu! 
 
PoK

Lek och förkylning

Sprutona går oväntat bra! Bara tar dem utan omsvep, men blir nästan mer och mer nojig för varje gång. Men jag har ju fokus på resultatet. Två sprutor kvar, sen undersökning, kanske en resa till Malmö för kontroll, hoppas inte, sen ny spruta om allt är som det ska...men men, det händer ju saker iaf...
 
I fredags efter jobbet kom jag hem till gäster som lagade mat och barn som slängde sig kring halsen på en. Vill ha det så varje dag! Sen bar det av till ett större lekland för umgänge med lånebarnen. Tyvärr var jag dunderförkyld och orkade inte klättra runt med dem, utan var mer stationär och försåg dem med socker :) Fritidsledaren i mig bestämde en pedagogisk mötesplats om vi kom ifrån varandra...sen när jag suttit på huk och förklarat detta kom jag på att de är två stycken... inte 32... vi kom inte bort från varandra! :) Men men better safe then sorry!
 
På lördagen var jag sängliggande. Tur att man har en fantastisk make som sköter om en på bästa sätt. Igår var vi på IKEA och köpte del 2/3 av köket. Hade köpt allt om inte Peter glömt mäta ett mått. Ja, jag ger honom skulden för jag sa till honom att mäta noga och skriva upp! Vilket han inte riktigt gjorde, men å andra sidan delar vi ju upp utläggen på en månad till då! Leveransen på skivan är ju "bara" 5 veckor...
 
Idag ska jag så småningom till jobbet. Jag ska bara... :)
 
PoK

Glad alla <3sdag


Slapp dag med krämpor

Idag har jag inte bara kämpat med förkylning, mensvärk och dålig mage, jag har även konfronterat min telefonskräck med att sitta i olika telefonköer i timmar. Se blev det bilturer fram och tillbaka för att försöka hitta ett apotek som hade min medicin hemma. Som tur var hade Vårdapoteket på sjukhuset en förpackning kvar! Lyckan var total! Sa till apoterkaren att hon gjort min dag! Ville gråta av lycka och prisade Gud. Nu blir det mer slappande...inte pigg alltså! Och ikväll ska jag ge mig själv en injektion för första gången... hua :/
 
PoK

Förkylningen har anlänt

Har varit påväg att bli förkyld sedan november, men det har inte brytit ut. I går kom den! Men den är inte så farlig.
 
I helgen var jag då i huvudstaden och jobbade. Bodde hos Tomas och Moa, mycket trevligt! Märkligt att det är enklare att ta sig in till Södermalm än till grannkommunen... På lördagskvällen var vi ute och åt i Gamla stan, vilket gav mycket skratt och god mat!
 
Nu, off to work

Snön yr och jag med den

Började dagen med ett veterinärbesök. Ziva låg lungt på britsen med magen i vädret och njöt nät de tog bort stygn och slet i hennes sår för att se om det läkt som det skulle. Sen ville hon inte lämna djursjukhuset!
 
Idag blir en latdag. Man behöver en sådan när man ska jobba även helgen!
 
PoK

Längtar till värme

Jag längtar så otroligt till att åka utomland! "Kanske till våren" säger Peter, men jag vill åka NU, även om jag vet att det inte går.
 
Är så trött idag så jag vill gå och lägga mig nu och vakna imorgon. Måste vara sprayen. Nu går jag bara och väntar på en blödning, så jag kan boka tider. På tal om blödning ska Ziva till veterinären imorgon för att ta bort stygnen. Både jag och Peter ska med henne, vi som verkar ha fått för oss att hon är vår dotter och inte ett husdjur. På tal om husdjur fick vi igår hem två nya hönor! Mindre, tanigare och ljusbruna, namngivna Aurora och Gunlög. Var liksom ingen frågan om saken. Vi säg direkt båda två att det var deras namn. De har mest skrikit idag, men det är väl normalt... innan de vänjer sig. Just nu går de i två klaner. Orpington vs värphöns. Är den ena gruppen inne är den andra ute.
 
Nähä, om man skulle sova? Hur jag ska orka jobba i Stockholm i helgen känns just nu som en omöjlighet, men jag vet att såfort jag är där kommer jag knappast ångra mig!
 
PoK

Himlagott och morgonmys

I helgen har vi ätit gott och satt upp ny antenn. Igår var vi i Ramkvilla och umgick med svägerskan och lånebarnen hos svärföräldrarna. Till helgen ska jag till Stockholm igen och jobba. Ska bli härligt!
 
Idag vaknade jag tidigare än beräknat. När Peters klocka ringde kom Caspian och skulle gosa, och då är det bara att gosa. Man har inget att välja på. :) Ziva som hela natten som vanligt mellan mig och Peter, med huvudet på huvudkudden.
 
PoK

1 feb 2013

Har egentligen inget nytt... Ziva sov hela natten i sin egna säng! Ja, det var väl ungefär det :)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!