Helt slut!

Ajaj, vad jag hade ont i fötterna igår kväll! Men jag var ändå lycklig efter thaimat och två glassar i magen (laktosfria såklart) Det var trevligt att träffa lite folk och få socialisera sig lite. Gick på shoppingrunda med Jennie och Daniel, vilka "tvingade" mig prova varenda klänning i hela stan, därav ont i fötterna. Hittade en som kan vara ok, men den var rosa...

Nu har jag varit i stan igen, fast utomkring och själv. Letade present till Peter, men fick dispans till lördag då vi kanske åker en tur till Halmstad. Får väl hitta på något gulligt tills imorgon... Hittade däremot lite till mig...som vanligt när man är fattig, men jag tog faktiskt och unnade mig idag! Blev en tröja, en topp, en klänning att sola och slappa i och ett par skor, för de jag har saknar snart sulor på insidorna... Var på systemet också, och då fungerade såklart inte kortet!! Fick springa och ta ut pengar och komma tillbaka...

Nu tvättar jag...orkar inte diska och plocka idag, får göra det imorgon innan vi åker. Peter jobbar ju tills 4 imorgon. Nu ska jag hitta på något roligt jag kan göra själv, till Peter.

PoK

Snart valborg

I fredags var jag på Värnamo folkhögskola på intervjuv. Väldigt trevligt, förutom en mindre hjärnblokad på själva intervjuvn.

I lördags var det fullt sjå hela dagen! Städade garaget och flyttade allt därifrån, eftersom vi ska byta garage, sen handlade vi och bakade tårta och packade och så bar det av till Ramkvilla så Peter skulle hinna träna lite med revyrgänget som ska showa på valborg. Peter drar ridån.

På söndagen dekorerade jag tårtorna och bytte om och så kom Peters släkt för att fira Peter i förskott. Pratade lite med Lina om folkhögskolan eftersom hon går där, och så åt vi smörgåstårta och min tårta som Peter hittat på receptet till. Var mycket uppskattad som tur var. Nu har jag haft Clara i knät för första gången. Ullrika gjorde en kupp och bara satt henne i mitt knä. Jag sa halft på skämt halft på allvar: "peter, ta henne" men han bara skrattade och så höll jag henne till Julia kom och protesterade för att hon tyckte att Clara inte fick sitta i mitt knä.

Så åkte vi hem på kvällen, till Alvesta igen. Idag ska jag till Växjö och luncha med SKG-gänget.

PoK

Sommaren planerad

Fick mitt schema idag. Jobbar midsommar, men det gör ingenting. Får ju ob!

I fredags åkte jag och Peter till Ramkvilla. Vi tog en underbar promenad med Rapp och Pontus. Älskar att kunna se ut över en dal och se höjder med massor av skog på sträcka sig lååångt bort. Har inte varit så bortskämd med det där jag växte upp :p På lördagen planterade Peter skog. Annika hade jobbat natt så jag läste mest hela dagen, fram tills Peter och Ove kom hem. På söndagsmorgonen åkte jag till Alvesta för att ha konfirmanderna. Hittade hem alldeles själv! Peter ansåg att jag har åkt den sträckan tillräckligt många gånger för att hitta själv, men när man har med honom tänker man ju inte på vilken väg det är. Jag brukar köra som han säger att jag ska.

Konfirmandläsningen gick bra. Jättefin mässa efteråt! När jag kom hem fann jag att Peter inte kommit hem än, men efter någon timme kom han, med Ove, Annika och Rapp med sig in. Tur att jag hade plockat iordning lite innan :) De åkte ganska snart igen och resten av söndagen ägnade jag mig åt TV:n. Saknar Öland, men det blir inte förens i maj....djup suck.

Måste åka till stan i veckan med! Köpa present till Peter... Jag har ju tiden, minst sagt :) bara orken som tryter.

PoK

Sista dagen på Peters jour

Japp, idag är det torsdag och då är Peters jour slut! Han hade uttryckning både lördag och söndag vilket betyder att han är ledig imorgon :D

I tisdags var jag ju på möte med min handledare. Gick bra. Sen när Peter kom hem åkte vi och tittade på ett hus vi kanske skulle hyra, men det blir inget med det. Hade en sådan huvudvärk också så jag var knappast på topp den dagen...

I onsdags (igår alltså) hade jag framtidsångest... jag är bättre idag efter att ha pratat med både pappa och Peter. Peter var på trafikskolan på möte en stund igår, och då gick jag en liten promenad och sopsorterade och mös av regnet (när jag kommit in).

Vet inte hur helgen blir...Peter tyckte att jag skulle följa med till Ramkvilla och köra därifrån till konfirmationsmötet och sen hämta honom på kvällen, men jag vet inte...blir så mycket bilkörande...samtidigt som jag skulle slippa vara ensam och kunna förflytta mig lättare på söndagen. Hm...

PoK

Rubrik

I torsdags bar det av med tåg till Öland, men tro inte att det gick fort! Det brukar ta en timme och en kvart, men den här gången tog det hela TRE timmar! Men jag hade ju tiden för mig! Hellre att de kör i krypfart än krockar med andra tåg när de har signalfel! Förstår mig inte riktigt på folk som gnäller på konduktören, är ju inte hans fel att tekniken krånglar!

Väl framme var det middag hos mamma och sen bar det av till Kastlösa. Matilda är så söt! Några i släkten klagade på att hon sminkar sig för hårt, men det är ju snyggt! Hon är ju en av de få som faktiskt kan sminka mycket OCH snyggt! När vi ätit tårta och samtalat och sådant där, åkte jag och Josse ut med Matilda, hennes kompis och Sebastian, på en åktur med bilen, och sen åkte jag och Josse till pappa för att hämta pappren och prata lite.

På fredagen kl. 5.00 väkte mamma mig, för jag skulle köra dem in till Kalmar, där de skulle ta bussen till Rostock. När jag kom hem åt jag frukost och gick och la mig igen. Sen sökte jag och Josse till skolor på förmiddagen och sen åkte vi en sväng till Köpstan. Efter lunch och slötittande på TV kom vi fram till att vi hade dödstråkigt och körde in till IKEA. På kvällen lagade vi middag och såg film.

Tidigt lördag morgon tog jag sen bussen in till stan och tåget hem igen. Som tur var så fungerade tekniken den gången. I söndags var vi på Bror Perssons och tittade på soffor, men annars har vi bara tagit det lugnt eftersom Peter har jouren. Idag ska jag på möte med min handledare i församlingen. Har inga frågor tyvärr, men det kanske dyker upp när jag sitter där.

PoK

Grattis Matilda!

Idag fyller Matilda fjortis! Vår lilla tjej har blivit ett år äldre... har inte träffat henne och Sebbe på så länge så det ska bli kul att träffa dem ikväll, även om jag inte mår topp, men jag tror inte jag smittar i alla fall!

Vad har hänt sen sist? Jag har i stort sätt varit sängliggande. så inget har hänt.

Over and out

PoK

Förkyld

"IGEN?" utbrast Peters mamma på telefonen. Suck, har ju varit frisk en hel månad nu, kan man inte glädja sig åt det istället?

I lördags var vi i stan och handlade. Blev hjälm, handskar och skydd till Peter, så åt vi och handlade mat och present till Jennie (i efterskott) och så kunde vi tillsist inte låta bli att köpa fiskar... 9 st. :) En kampfiskhona, två siamesiska malar och 6st Platy. De första tre var till Peters akvarium och platyna till mitt.

Efter lite vila hemma så åkte vi sen till Värnamo. Hittade enda fram till dörren utan att ringa, vilket inte Jennie var så glad över för hon hade tagit det lugnt då hon trodde att vi skulle ringa och fråga om vägen innan. Där fick vi taco och efterrätt och så såg vi körslaget.

På sönadgen vaknade jag och var jättedålig. Frågade Peter om jag inte kunde få vara hemma när han åkte till Ramkvilla och bytte däck på bilen, men han sa att nu hade vi julovat att komma och jag skulle säkert må bättre när vi väl kom fram. Det gjorde jag inte. Dessutom fick jag smärre panik när det visade sig att Peters systers familj var där, med lilla enmånaders Clara. Är ju kanon att smitta ner henne! Inte... Väl innanför dörren visade det sig dock att lilla Julia också var förkyld. Orkade dock inte leka med henne utan efter maten sov jag lite, för Peter trodde att jag hade feber, och sen målade jag en stund med henne istället.

Idag orkar jag inte göra någonting alls. Är jätterörigt i lägenheten men börjar jag plocka så är jag slut snart igen. Peter får ha förståelse... Hoppas jag är bättre på torsdag så jag kan åka till Öland och fira Matildas 14årsdag.

PoK

"å, vad det bubblar (bubblar) och det snurrar (snurrar) när jag snubblar (snubblar) över dig"

Så var det helg igen! Fredag och sol. Gutt! Har letat fram mina gamla kassettband och sitter och lyssnar på Lustans nu. Kan inte hitta mitt Freestyle-band...katastrof! Och inte finns den LP:n som CD-skiva! Finns bara "Guldkorn", och jag vill ha "Fantasi" från -81. *snyft snyft*

Jaha, vad är planerat för idag? Promenad och glass :p på tal om det...jag måste gå och handla! Eller om vi gör det när vi ändå köper glass...?

Imorgon ska vi i alla fall till stan...titta på hjälm och sånt...

Puss o Kram

April april...

Vilket UNDERBART väder!!! Var ute på en promenad innan och det är ju idel solsken och varmt! Gutt!
GRATTIS Josefin till körkortet! Och tack för att du är världens snä...eh...generösaste syster :)
Grattis vill jag också säga till min prins som klarade teoriprovet till sin springare idag! Bara körningen och skaffa hojen kvar tills vi kan ut och galoppera :p

I lördags var jag och syster på turné som planerat. Först fika hos mormor och sen macka och yoghurt hos pappa som trodde att vi redan ätit...så kan det gå :) Mycket trevligt! Fick lite våtrumsmatta av far till projektet. Tack tack. Sen hörde mimmi av sig och undrade om jag ville med ut på kvällen, och det ville jag ju, fast jag är ju luspank, så världens bästa syster sa att hon sponsrade om jag gick ut! Så fick hon helt plötsligt bråttom när hon tittade på mig och kom fram till att jag var tvungen att sova middag och duscha om jag skulle vara fräch hela kvällen. Väl hemma klädde hon och mamma upp mig så jag blev värsta snygga bruden, sen åt jag och Josse och Dan jättegod lax som mamma lagade innan hon gick över till grannen för att äta där :)

På söndagen åkte jag och Maria till Ella. Ella är jättetjock! Eller, ja, bara magen egentligen! Resten av henne är tunn som alltid! Tänk att en mage kan vara så fashinerande! Ja, inte när den är still alltså, men när det rör sig i den så man ser det!

I går åkte jag till stan för att shoppa med josse, men innan jag hann träffa henne snubblade jag över Mimmi och Kattis. Mimmi var tvungen att jobba, men Kattis och jag satt oss vi vattnet i solen och pratade lite. Mycket trevligt! Sen, när jag gått på stan med josse en stund, tog jag tåget hem till Alvesta, och nu sitter jag här. Var ute och gick innan, tänkte spackla lite på projektet i garaget, men det så inte ut att behöva så mycket spackel som vi trott. Får ta den diskussionen med Peter sen.

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!