Cykling och kyckling

Jag köpte en cykel för någon vecka sedan, och igår cyklade jag en runda för första gången med den. Två gånger :) Först själv, sen kom Peter hem och vi cyklade igen, med Ziva den här gången. Det är så sjukt vackert nere vid sjön! Blir så salig i själen när jag är där nere! Borde gå/cykla dit varje dag, är ju bara 1,5 km. 
 
Jag har fått ett ev jobberbjudande till. Har tackat ja till intervju, men helt plötsligt var de inte så intresserade längre. Jaja, får se, har ju bara gått några dagar. Var en mindre tjänst men över längre tid.
 
Kyckling står det i rubriken. Ja, snart är det påsk och vi planerar att Hera ska få kycklingar när det blivit lite varmare ute. Vi har ställt in ett jättefint allmoge-rede som vi hade till vacklarna innan. Men de vägrar ligga i det! De ligger hellre i ett hörn under sittpinnen (med tak emellan). Så låt gå då, ligg där jönsar! 
 
I helgen hämtar vi hem nya familjemedlemen! En Honda, motorcykel! Vi är uppspelta båda två! Jag funderar på att ta körkort för MC så vi kan åka tillsammans på varsin i framtiden, om det nu förblir bara vi två. Tills dess åker vi på samma! Hoppas den är skönare än förra hondan vi hade... efter 10 mil fick man riktig träsmak, och då tog vi pauser emellan. 

Ny blogg

Nej, jag ska inte sluta blogga här! Men jag ska blogga mer öppet om vår stora sorg och vår resa inom barnlöshet och IVF.
 
Längtan till Liten
 
 

...och så blev det höst...

Det regnar och blåser... och är grått... Men bilen gick igenom besiktningen idag och jag har fått ett jobberbjudande! Fast jag tackade nej... Känns inte rätt att ta ett vik på ett år när jag planerar bli gravid om två månader eller så... Dessutom har jag kämpat för detta i fyra år, och tänker inte riskera något nu med stress, lyft eller annat!
 
Imorgon blir det tandhygienisten och så kommer Camilla på besök! <3
 
På tal om Camilla, jag måste prata med grannen om helgen! Vi kommer till Öland! :D 
 
Ziva och Jag på promenad runt Växjösjön! På 4,5 km hann hon bada två gånger :p

...kvittrandet fyller skyn...

Trots en kall natt verkar det ju som att våren är här för att stanna... för nu i alla fall! Kan ju snöa in i april, så let's see. Nu jobbar jag två dagar i veckan, och har ev ett nytt jobb på gång. Man kan ju alltid hoppas! Igår var vi och hämtade utemöblerna hos svärföräldrarna. Ska pyssla med det idag och kanske flytta fram en kruka till dörren så jag kan ha lite penseer där. På så sätt hoppas jag verkligen att jag får nya jobbet! Då får jag en fast lön i ett år framöver! Kanske längre... Då kan man köpa penseer eller andra blommor utan att kolla bankkontot och ränka ut om jag har råd först. (Det har jag ju, men man behöver ju inte vara naiv!)
 
I helgen hade vi gäster. Mycket trevligt! Fick vi ju användning av både gästrummet och bäddsoffan!
 
PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!