När blev jag den gnällande tanten?

Ska kommentera rubriken senare, men först måste jag bara säga: Vilket vackert bröllop! De såg så lyckliga ut och man märkte att de bara njöt av hela dagen!

Det var när vi kommit hem och somnat som jag förvandlades till den gnällande tanten. Kl 4.00 börjar grannarna under vår lägenhet att festa! Lilla Doris längst ner gick ut på balkongen och sa till dem att de störde och de sa att du skulle vara tysta och så stängde de balkongdörren och fortsatte festa. En kvart senare gick tant Jessica (jag) ner och knackade på. Jag sa att jag vet att det är märkligt, men folk sover faktiskt vid den tiden. Jag sa också att det finns de som jobbar även på helgen och att även de börjar kl 7.00. Jag visade tydligt att det är tre timmar kvar och frågade om vi kunde få sova nu. Tjejen sa att det fick vi och så slutade de festa och så gick gästerna hem. När jag kom i säng frågade jag Peter när jag blev den gnälliga tanten som förstörde fester...men han sov.

På söndagen kom mamma och Kent och hjälpe oss att flytta lite. Mamma blev förtjust i huset! Skönt! Kent sa att det passar oss perfekt! Visste vi väl ;) När de åkt sen så tog jag alla mått så jag kan planera möbleringen inför flytten och Peter lagade garaget.

Idag och imorgon jobbar jag kväll...vill ju greja i huset och trädgården!!

PoK

Oj vad tiden flyger

Redan lördag igen! Har egentligen inte tid att skriva, vi ska ju på bröllop i eftermiddag, men lite hinner jag väl :)

I tisdags skrev vi det sista på huset! Vi var så nervösa...är ju ingen liten grej att köpa ett hus precis! Så fick vi nycklarna och så åkte vi till huset! Åh, vad fint det är :D man hade nästan glömt bort hur det såg ut! På onsdagen åkte vi dit direkt efter jobbet och hade picknick i trädgården. Tog lite bilder :)

Baksidan på huset
Baksidan på huset


Peter framför gäststugan (han poserar inte, han bara råkade stå där)


Utsikt från köksfönstret

Nej, jag vet! Jag är ingen bra fotograf! Men det gör jag inte anspråk på heller!
Imorgon kommer mamma och Kent och hjälper oss flytta lite! Spännande att höra vad hon säger om huset! Peters föräldrar var där i torsdags och den återkommande kommentaren var "Vilken gräsligt stor trädgård! Här har ni att göra!!"

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!