Sovedags-gos


Det är svårt att fotografera en mörk hund, i ett mörkt rum mot en mörk bakgrund....men hennes öga syns ju :) Igår när vi sa godnatt till djuren och de gick och la sig så förväntade vi oss inte att finna dem såhär när vi kom in i sovrummet - ihopknölade i samma bädd...Ziva var så rädd att komma åt Caspian att hon tillslut la sig utanför på golvet, men då tog vi bort Caspian. Är ju Zivas säng...fem minuter senare tittar Peter ner och ser att Caspian har knölat ner sig i ett hörn bakom Ziva...sen sov de så hela natten... Sötnosarna!

PoK

Länkar

Bröllopsbloggen 


Baka-bullar-dag

Fördelen med deltid är ju att man kan hitta på andra saker! Som att baka. Peters favoritbullar har tagit slut, så det var dags :)

Det lite roliga med mig när jag bakar är att jag tar hänsyn till "lilla" Jessica med :p När mamma bakade när man var liten så fick man bara smaka lite deg, för annars fick man ju ont imagen. Jag vet då att jag planerade att när jag blev vuxen skulle jag göra bulldeg och äta alltihop! Samma med sockerkakssmet. Sen blir man vuxen...och inser att man får ont i magen av det ena och mår illa av det andra. Men varje gång jag bakar så tar jag lite extra bulldeg eller lite extra smet, bara för "lill-Jessicas" skull :)

PoK

Påminnelse


Så här var det i oktober förra året. Dit har vi i alla fall inte kommit ÄN....

Malmöhelg

I helgen var jag som rubriken lyder i Malmö. Kom dit 11 på förmiddagen och jag och Maria begav oss iväg att titta på brudklänningar. Var jätteskönt att ha Maria med mig för hon frågade sånt jag glömde bort :) Och så gillade vi samma klänningar! (För att läsa mer om klänningsshopen, kolla här) Så gick vi lite på stan och tog en varsin falafel. På eftermiddagen skrev jag till Richard att han fick ta och vakna och gå och köpa frukost och kaffe innan jag kom. Och mycket riktigt! Fick fika när jag kom dit :) och frukost dagen där på för en gångs skull. Vi såg film och snackade som vanligt. På söndagen gick jag till Maria och tittade på när hon bakade och fick smaka :) Fick tom med mig bullar och chokladbröd att äta på tåget! Gott! Vilka vänner man har! Åkte hem sen på eftermiddagen, köpte med mig kebab hem och myste med Peter opch djuren hemma i fotöljen.

Ibland går vi till överdrift...


...med att skämma bort vår tös... men vi försöker få henne att välja den här dyra presenten istället för den ev. nya soffa som kanske kommer införskaffas till jul...hittills är det ju lovande!

Om inte...

Om inte Caspian får tag i den först vill säga...

I sista sekunden...


Kl. 10 slutade de servera frukost... (Jag hade glömt mina smörgåsar hemma och var ju tvungen att äta något)

Jag vet....

Det var länge sen jag skrev, jag vet... Tiden bara springer iväg, vare sig man jobbar eller inte! Trivs ok på mitt nya jobb! I höst har jag så mycket som fyra olika "jobb" jag kommer jobba på. Sanslöst när man tänker på det....ännu mer sanslöst är det om jag tillägger att jag fortfarande känner mig arbetslös... :P

Sedan sist har mormor och morfar varit här på besök och vi lagade kroppkakor och lagade trappen :) Bra resultat på båda två! Älgjakten har kommit igång också, och Peter har fällt en kviga. Imorgon mastar de av vår båt... nu är verkligen östen här! Härligt!

Har redan gjort hälften av min jobbevecka, beträffande jobb 1 iaf. På fredag jobbar jag på jobb2. Sen bär det av till Malmö! :) Ska försöka våga mig in i en brudbutik...får väl se om jag vågar...:)

PoK

Veckans fras

Den fras som jag hör absolut flest gånger under en arbetsdag: "Gör om rutt" //GPS:n

Änglar

Om ni nära och kära någonsin tvekar över vad de ska ge mig i present så vet de förhoppningsvis vid det här laget att jag blir jätteglad för gåvor från UNICEF, Så som vaccin eller näring. Vill man inte det så har jag hittat en ny sida: änglating. Jag är kär i nästan samtliga saker de har där ;) Men presenter från UNICEF berör mig fortfarande mest!

PoK

Sötnos


Tänk den som kunde njuta av livet på samma sätt som en katt gör :)

Till Morfar

Ni andra kan förbise det här inlägget;)


Morfar, alla foton är på samma trapp :)

Kram

Orättvist

Idag har jag jobbat min första dag på mitt nya jobb! :D Det är inget orättvist med det, det som är orättvist kom jag på i bilen på väg mellan olika arbetsplatser: Varför kan inte människor som mig själv som bara älskar att arbeta få arbeta jämt? Varför blir vi tvugna att sitta hemma och förgås? Jag stortrivs med att arbeta!

I helgen var det Ölands skördefest och jag jobbade som PA. Love it! Bara helt underbar helg!
På torsdagen tog jag och syster oss ner till S:a Möckleby och var med på invigningen och pratade med vår far med fru, sen åkte vi till Degerhamns hamn och tittade på mammas tavlor och sammanstrålade med kusin. På lördagen var jag hos far och hälsade på underbara lilla Tilly, samt gick till den lilla bykrogen där och åt mat med farsgubben :) Kändes som att man var med i hem till gården :)

Idag började jag då mitt nya jobb som butikskonsulent. Känns som ett bra jobb!

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!