Grattis på födelsedagen Make!

 
Idag fyller älskade år! Vi åker som vanligt till Ramkvilla och firar honom imorgon med stora släkten. Väckte honom idag med en alarmsignal med barn som sjunger happy birthday och paket:)

Älskar dig Cupcake!

Släpp fångarna loss det är våååååår!

Vilket härligt väder det var i helgen på Öland! Här i Småland hade det tydligen regnat :) Vi har ätit hemlagad thaimat med delar av familjen Andersson, lunchat hos mormor, skrapat, tvättat, grundat, målat, tvättat igen och vaxat båten! Men bra blev det! Jag och Peter var prickiga med blå färg hela vi. Vi vaxar resten (hytten) när det ligger i vatten, för den gungar förmycket på land. Säkrare att röra sig på den i vattnet! Inte tre meters fallhöjd då ;) 
 
I veckan köpte jag plantor och krukor, men väntar på att sommarblommorna ska komma till affärerna! Fick bröllopspresent av Peter med, på ettårsdagen, fast att det är en månad kvar! En fancy kamera! :D Tar bra mycket skarpare bilder än den förra. På söndagen begav vi oss till Ramkvilla och där var busfröna! Sa till Peter efteråt att enda gången man kan andas utan en unge kring halsen är på toa. Knappt. De står och pratar med en utanför dörren :) Haha!
 
Nähä, om man skulle åka och jobba! Har ansökt om semester, svårt att önska nåt när jag inte fått sommarjobb och Peter troligen inte ska vara ledig. Men tog några veckor i juli. Är ju bara några timmar i veckan, så inte märkbart ledigt :)
 
PoK

Old McDonald had a farm...

Idag var vi på läkarbesök igen. Tredje veckan i rad. Inte blev någon klokare av det! :) Jag tyckte inte jag såg någonting. Läkaren kallade in en kollega för ett par andra ögon, och medans vi väntade blev det lite tyst ett tag... hon frågade om planerade semestrar, vädret, att hon gillade min klänning, vi frågade lite tillbaka...så dröjde det och blev tyst igen. Då börjar hon fnissa lite och sjunga "Old McDonald had a farm"... Gillar verkligen henne! Fastän hon tagit fel på höger och vänster innan och räknat dubbelt, men hon är så härlig att det är helt ok! Den andra läkaren höll med den första och ansåg att det fanns något, som eventuellt växt, men som gömmer sig. Allt annat är normalt, som det ska, bara en blygis som inte vill synas på bild. Fick lämna blodprov, urinprov, och ska lämna igen om två dagar. Återbesök om två veckor. Efter läkarbesöket har telefonen plingat om och om igen med styrkekramar och stöd. Varmt tack till alla som tänker på oss! Det betyder mycket ska ni veta!
 
Nu ska vi bara hålla andan i två veckor till, förhoppningsvis kan vi se ett hjärta ticka stadigt då!
 
PoK

Håller andan

Vi väntade oss ett besked...fick en veckas bergochdalbana till. Man lever på hoppet. Håller andan. Nu vill vi bara veta så vi kan planera framtiden. 
 
I övrigt har Caspian skadat sig men är på bättringsvägen. Han går inte mycket, men är faktiskt ute idag på egen hand. Ziva är tjock och lat som vanligt. Saaben blev godkänd idag med! Han frågade om jag polerat lyktorna....vilket jag hade o:)
 
PoK

Tömd

Det är så jag känner mig...tömd på livsenergi... Jag kan vara hur positiv och jordnära som helst, vissa stunder blir jag bara arg! FAN! Brukar inte svära, speciellt inte i text, men så känns det! Kunde inte allt bara få vara bra? Kunde vi inte bara få vara lyckliga lite mer än en månad? Imorgon är den avgörande dagen. Antingen visar det sig att min instinkt har rätt, och läkarna fel, eller tvärtom och sorgen kommer kunna ta över... Det är inte slut, jag vet! Det finns fler chanser, jag vet! Men vi var ju så nära!! Allt gick ju så bra... Vi har kämpat så himla länge, ja, det finns de som kämpat längre, men va fan! 3,5 år är väl ändå en smärre evighet. Det tar ju aldrig slut! "Nästa jul är det slut", "Nästa sommar är det slut"....Imorgon...vet inte om jag längtar eller fruktar...vill bara ha det överstökat! Tillsdess ska jag förlora mig i dator/tv/sömn. Så det så!
 
PoK

Det tar aldrig slut...

Inte nog med att trumpetgången svullnat, näsan är täppt, jag har näsblod, huvudvärk och hostar tills jag kräks och inte får sova, nu har jag fått ögoninflammation också. Så inte bara undrar jag om jag kommer kräkas när jag vaknar kl 3.00 på natten, utan även om jag faktiskt kommer att se nåt.
 
Har lagt i en tvätt, sen fick jag svårt att andas av allt slem och fick gå och lägga mig igen. Tack och lov för mina nöjda lugna djur som förstår att matte är sjuk! Ziva trillade förresten i soffan igår och slog i huvudet i elementet så hårt att hon inte kunde gå riktigt på ett tag, flämtade och dreglade och var helt snurrig. Vi tänkte ringa veterinären när hon plötsligt gick normalt. Ingen bula i huvudet, inte öm någonstans, hon har inte kräkts och sov inte på en stund efteråt så troligen ingen fara, idag är hon som vanligt. Tjockisen...
 
PoK

Välkommen sköna april?

Så var busmånaden här, med sol! Och fö rkylning. Har ringt och sjukanmält mig inför helgen, tar man sig inte ur soffan och har ägnat morgonen till att kräkas så är man inte i fas att fara till huvudstaden och ta hand om någon annan! 
 
Igår var vi dock på GeKås. Vi har inte ens packat upp allt än... och inte kommer jag göra det idag! 
 
Nähä, om man skulle ta och trycka i sig en banan för att spy upp den sen?
 
PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!