Släpp fångarna loss det är våååååår!

Vilket härligt väder det var i helgen på Öland! Här i Småland hade det tydligen regnat :) Vi har ätit hemlagad thaimat med delar av familjen Andersson, lunchat hos mormor, skrapat, tvättat, grundat, målat, tvättat igen och vaxat båten! Men bra blev det! Jag och Peter var prickiga med blå färg hela vi. Vi vaxar resten (hytten) när det ligger i vatten, för den gungar förmycket på land. Säkrare att röra sig på den i vattnet! Inte tre meters fallhöjd då ;) 
 
I veckan köpte jag plantor och krukor, men väntar på att sommarblommorna ska komma till affärerna! Fick bröllopspresent av Peter med, på ettårsdagen, fast att det är en månad kvar! En fancy kamera! :D Tar bra mycket skarpare bilder än den förra. På söndagen begav vi oss till Ramkvilla och där var busfröna! Sa till Peter efteråt att enda gången man kan andas utan en unge kring halsen är på toa. Knappt. De står och pratar med en utanför dörren :) Haha!
 
Nähä, om man skulle åka och jobba! Har ansökt om semester, svårt att önska nåt när jag inte fått sommarjobb och Peter troligen inte ska vara ledig. Men tog några veckor i juli. Är ju bara några timmar i veckan, så inte märkbart ledigt :)
 
PoK
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!