Dukningsvarianter

Jag och Peter ska ha grön-vår tema på vårt bröllop. Så där spirande, frächt, friskt som våren är. Detta kommer framförallt synas på dukningen. För att få lite inspiration så tar jag till internet och tänkte visa lite länkar osv.


Den här bilden har jag lånat från Michelles passion & Bröllop
Det som är spännande här är hur man har använt sig av gröna äpplen....borde sprida en fräch söt doft i rummet...

Apråpå mat...vill man spara lite pengar och få en lite annorlunda dukning till bröllopet så hittade jag en annons på Tasteline 


Vi har pratat om att OM syrenerna slagit ut på Öland när vi gifter oss så ska vi ha det som dekorationsblomma. Både konservburken och glasen var fiffiga tycker jag! Kanske skulle börja spara konserverna... Bilderna är lånader från Trendenser och fotograferade av Frida Berglund.



Snyggt...bild från 365-bröllopsblogg



Dessa två är ju iknande...:) den övre och undre kommer också från 365


Nähä, åter till skisserna ;)


Huvudbonad

Så var mitt diadem klart! Tänkte tiara, blev diadem :) Jättefint! Frånga är nui bara hur många gånger jag kommer ångra mig innan dagen D är här.... Nu är också kuvert och silverpenna inköpt! Många bäckar små...

Att bestämma sig

I helgen var jag i Malmö och tittade samt provade bröllopsklänningar. Oj, vad svårt det var! I första affären kändes det bara fel alltihop. I andra butiken var de super! Fick massa hjälp och råd och blev alldeles snurrig i huvudet men förtjust i två klänningar. Lite över min budget...tyvärr. Så idag efter jobbet slängde jag mig in i bilen och gick med lite skakiga ben in i en butik på hemmaplan. Var helt ensam i butiken och hon var superproffsig och söt! Och jag hittade en klänning! Har redan bestämt mig för den....*ler generat* men ska ta en snack med Peter om det är rimligt i pris, vilket jag anser att den är! Och jag är ekonomisk! Fick tillochmed en liuten slöja på mig, för jag sa att jag inte tänkt det men hon ville visa vad bra det skull passa, och ja...det var underbart! :) Behöver inte blommor eller smink eller nåt, jag var fantastisk ;) Haha! Hon var väldigt imponerad över min extremt lilla midja till min annars inte slanka kropp! Vet jag väl! Är så en kvinna ska se ut! Timglasformad ;)

Nu är verkligen allt verkligt! Papprena är bestämda och ska köpas in i veckan, sen skrivs det save-the-date inbjudningar och sen är det verkligen ingen återvändo :D

Kunde vi bara bestämma oss för ett efternamn också så vore det ju bra!

Skapandet är igång

Tiaran har fått en första utformning...Peter var inte förtjust...vi tar isär den och börjar om igen. (Ska tillägga att jag inte heller var förtjust)

Nu är det snart dags att ha fixat fram papper till save-the-date inbjudningarna.... Har Jessica kommit ihåg det? Nej... Ska Jessica ta tag i detta? Ja!


RSS 2.0