Fröken Opel

Två söta pojkar besiktigade stackars fröken Opel. Jag fick följa med under bilen och titta och flörtade som bara den med dem. De frågade om jag ville med på en åktur och jag tackade vänligt men bestämt nej så de bjöd mig på kaffe istället. Men allt flörtande och tindrande med ögonen hjälpte inte!! Jag visste att jag skulle valt den korta svarta kjolen istället! Typiskt! Tre fel har hon, lilltjejen. Får se om Peter har överseende med henne eller om hon får gå in i den eviga vilan. Jag hoppas hon klarar ett par år till, hon går ju så bra!

PoK


Så har det varit helg igen

I fredags var vi hemma. Underbart! Josse ringde och var förvånad över att vi var hemma i huset en fredag och inte påväg någonstans. Jag blev förvånad att det ringde på hemtelefonen och det var till mig. Är alltid Peters familj som ringer! Min familj ringer på mobilen :p

På lördagen for vi hem till Peters bror. Hela tjocka släkten var där (Peters släkt vill säga). Fyra ur klanen fyllde år. Eller ja...tre fyllde år och en hade fötts. Peter satt med Alvin i knät och var helt betagen. Finns det någon mer barnkär människa än han? Har svårt att tänka mig det....kanske lika barnkär isf. inte mer! :) Till Julia hade vi köpt en rosa låda med massa flörtkulor, piprensare, pärlor, paljetter, pappren, fjädrar, pinnar, snören och band och sax och lim. När hon öppnade så sken hon upp och skrek "precis vad jag önskat mig i hela mitt liv" haha! Visste väl att det skulle gå hem! Så frågade hon vem det var ifrån (vilket hon aldrig gör annars) och jag gömde mig tydligt och hon skrattade och tackade. Kul att göra en 6årig tjej som har allt förtjust! Senare på kvällen satt jag vid TVn med en liten tjej i vart knä. Julia pratade på och Clara satt med en hand i munnen och en hand på min hals och höll på att somna. Sötnosar! Vi påminnde föräldrarna att vi lovat att vara barnvakt så de tog fasta på det. Visst bråkar de titt som tätt men det gjorde ju jag också som liten med min syster! Förstår precis hur de tänker och känner.

På söndagen så bar det av till skogen. Vi lät Ziva springa lite och såg om svamp. Vi hittade men plockade inte! Orka rensa!

Idag ska jag besiktiga bilen om en timme... Lite nervöst för det är opeln...men förhoppningsvis visar den sig från sin bästa sida, min darling! Imorgon blir det doktorn igen...suck. Tur att det är vid 8 så jag inte hinner stressa upp mig!

PoK

Kroppkakor, Festival och nybakta bullar

Förra söndagen, dvs för precis en vecka sedan var vi hos mamma och åt kroppkakor. Ja...jag fick ju hjälpa till och göra dem först, och hör och häpna: lillasyster hjälpte till!!! :o Blev mycket goda kroppkakor! Längtar tills nästa gång redan!

I veckan bakade jag! Glömde att jag hade diskmaskinen på under degen som skulle jäsa så det jäste en hel del...

Men goda bullar blev det ;)

Hälsade på Camilla och Cissie i fredags. Vi såg film, åt god mat och sjöng singstar :) Tindra och Akilles ville vara med


I går åkte vi till Kalmar på forever youngfestivalen. Anette räddade oss och hoppade in som hundvakt med kort varsel. Tack så jättemycket!! Vi var klart under medelåldern men i alla fall jag hade jättekul! Lustans Lakejer var kanon och Reeperbahn gjorde mig orolig i början, men sen skärpte sig Olle och det blev bra det med!


Så vill jag passa på att välkomna lille Alvin till världen! Får träffa underverket på lördag, ska bli roligt!

PoK

Grattis mamma!

En dag i förtid, men men...


How wonderful life is while you´re in the world!

Grattis mamma på födelsedagen!!

Hugs & kisses

Öland/Mohedahelg

I torsdags for jag till Öland. Hängde med syster yster och på fredagen åkte jag ner till Mormor och Morfar och hälsade på där. Mysigt! Morfar tyckte vi misskötte Opeln som det växte mossa på. Jag tyckte den var fin, men nu är det skinande vit efter en omgång av morfar. Jag hjälpte till lite men tröttnade fort. Sen körde jag in Josse till flygplatsen. Vi var riktigt gott i tid, och satt och tittade på folk! Sen hämtade Mimmi mig och vi for till B-holm för att se på Mikael Wiehe. Mimmi hade tagit med en varsin pall och vindruvor. Mycket mysigt! Väldigt blandade åldrar, och allt utspelades i en trädgård! På lördagen hämtade jag Mimmi och vi åkte till Moheda. Badade och såg film, gjorde pizza och såg en film till. Åter igen: mysigt! I går körde vi in Mimmi till Växjö och sen handlade vi och åt i stan. Sen blev jag jättetrött och fick ont så vi åkte hem och resten av dagen satt jag nerbäddad i fällfotöljen framför TV:n med en värme filt, värmekudde och somnade till då och då. Peter försåg mig med dricka :) Han är för söt! Ziva kröp upp i famnen en stund med men blev snart otålig och fortsatte förstöra sin senaste leksak...suck.

Idag kommer jag nog inte orka göra så mycket... kanske scrapbooka lite. Hemmet får se ut som det gör, den kraft jag har ska jag lägga på att Ziva får gå ut med jämna mellanrum... nu hör jag att hon vaknat, så det är väl dags att dra sig ut i regnet...

PoK

Hobbys

Har skaffat mig lite hobbys nu när är hemma så jag inte sitter och grubblar :)


Gör en Scrapbook med gamla minnen

 
Målar i olja..............och tränar Ziva

PoK

Hejdå Juli

Så var det augusti plötsligt! Se där!


Skitig och långt ifrån klar, men igång!!

Blev ett litet vattenfall av stenarna vi grävde upp ur hålet när vi grävde dammen! Återvinning kallas det, och "man tager vad man haver" inte så pjåkigt tycker jag!!


Mina hallon är klara. Fick Peter att plocka med mig igår en stund, så fick ihop lite så det blev en paj t.o.m. Men det är många bär kvar... någon som vill komma och plocka??? (a)

PoK

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!