Nu skriver jag morfar! :)

Har fått klagomål på bristen av nya inlägg här på bloggen, men jag har bara inte haft tid! Jag har haft skola, examensarbete, sysslor hemma och jobb.

I fredags var vi hos Camilla och Andreas. Fick god mat och hade väldigt trevligt! Ziva var med och skötte sig exemplariskt! Vi fick också veta att Jennie och Patrik fått en son! GRATTIS!!! :)

På lördagen bar det av till Ramkvilla, med sommardäcken och alla djur i bilen var det extremt trångt! Vi fick påskens enda påskmat och umgicks med svärföräldrarna. På Påskdagen kom Peters stora släkt! Peters syskon med respektive och deras föräldrar, alla Peters syskonbarn med respektive och alla hundar. Trotts stimmet var Ziva lugn som en filbunke, men var väldigt trött när vi tog undan henne för att hon skulle sova en stund. Tre kvart fick hon sova, sen skällde Rapp till och hon vaknade. Clara var rädd för Ziva, men hon är inte direkt en djurvän så det var lite skönt att hon var rädd för henne. Tvååringar brukar inte handskas så snällt med djur precis...

På kvällen åkte vi hem och idag på morgonen upptäckte vi efter andra kissningen att Ziva hade svullna ögon. De är inte röda, inte variga, inte rinniga, bara svullna! Efter en sökning stod det att det kunde vara allergi. Nu har svullnanden gått ner när vi tvingat henne att inte klia, så förhoppningsvis stannar svullnaden nere.

Nu i veckan blir det examensarbete för fulla muggar!

PoK
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Carina - inspirera

Jomenvisst är det alltid kul att hålla sig uppdaterad vad du hittar på ;)

Låter som om ni har haft en hektisk helg, med mycket socialt umgänge...precis som påsken ska vara!

Ha en underbar vecka.

Kramen.

2010-04-05 | 21:54:03
http://inspirera.bloggsida.se
gunvor

nu blev morfar lugn hoppas raggorna blev bra kram mormor o morfar

2010-04-06 | 15:35:09
Anne

Ja nu blev jag lugn oxå...Det är roligt att kunna läsa om vad du och din familj hittar på! Hoppas inte Ziva är allergisk mot något vanligt förekommande ämne, vore ju inte kul =( Hoppas du kan koncentrera dig på skolarbetet nu, tänk det är inte många veckor kvar :) Många kramar mamma

2010-04-06 | 21:17:51




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!