"Jobba hemifrån"

Idag har jag "jobba hemifrån-dag" på praktiken! Passar bra för jag vaknade med världens huvudvärk och börjar bli förkyld...perfekt till rädda-barnen utbildnngen i helgen.....inte! Är riktigt skönt att få sitta i myskläder och skriva rent mina uppgifter. Nästan klar, ska skickas in någon gång i eftermiddag. Hinner jag skriva lite rapport med :) Peter tyckte som vanligt att jag kunde göra något typ kratta löv, när jag ändå var hemma, men jag har ju inte "jobba-hemifrån-dag" för att sköta hushållet!! Jag har ju uppgifter! Men visst! Diskamaskinen och tvättmaskinen tar ju inte så lång tid att fylla/tömma/byta/starta :)

I Helgen var jag och Peter på Öland. Caspian sov hela vägen, även fast vi åkte runt Ramkvilla först. Mycket skönt när han inte skriker. Han bukar vara duktig, men i Nybro är det nästan obligatoriskt att han börjar skrika... Och samma i Lessebo på vägen hem. Det hade han gjort men då var ju inte jag i bilen ;)

På fredagen kom vi ganska sent till Öland så vi åt och myste vid TVn. På lördagen slingade mamma mitt hår lite mörkare och sen var jag, Peter och mamma på Modehuset och träffade en hög människor som man socialiserade med, och sen gick ajg och Peter in på Bauhaus för att köpa kakel till badrummet, men som vanligt när vi är där kom vi ut med nya idéer och inget köpt :p Vi kom fram tll att vi inte vill att duschen ska kännas som en instutition... Vi vill ju ha det lite fränt när vi ändå gör det ordentligt! Så nu har vi nog bestämt oss igen, men nu tvivlar vi återigen om golvmattan blir bra ihop med kaklet... hm... Tur att det är en stund till våren då ingreppet görs :)

På eftermiddagen åkte vi förbi mormor och jag kom fram till att hela min släkt läser min blogg, så jag har typ inget nytt att förtälja när jag kommer till ön :) Förutom det jag utelämnar här då ;) Haha! På vägen till mormor träffade vi på Ella och Tobbe också, mycket länge sedan! Glömde gratta henne för körkortet IGEN! Förlåt mig Ella! :)

Så var vi hos far min på kvällen, han fick rosor och tårta på fars dag, eftersom jag är på kurs nästa söndag och har rysligt dålig fantasi när det kommer till presenter.

På söndagen åkte jag till Växjö medan far, Anette och Peter åkte på jakt. Jag skule nämlgen på mitt livs första innebandymatch! När jag var där fick jag hänga upp reklam på en vägg, men när det blev för högt gkorde jag som varje listig kvinna bland pojkar och såg lite hjälplös ut. Jag hade säkert klarat mig själv med en högre stege, men det fanns ingen tillgänglg utan jag bad en lång människa att hjälpa mig. :) Blev även kallad dam av delar av A-laget... Vet inte om det var av artighet eller att jag var äldre än dem... Matchen var förövrigt bra! Väldigt pampig tyckte jag, med ljus och ljudeffekter och hur föreningen framhävde sina spelare. Matchen tog över två timmar, det blev 11-5 till hemmalaget (som jag representerade) och tre skadade... farlig sport det där! Jag köpte en lott där man kunde vinna att sätta en straff på Vipers målvakt och ha chansen att vinna 1300 kr, och jag sa till pojkarna som sålde den till mig att jag hoppades att det inte var en vinstlott! ( jag drog en blå lott med nr 27)Snacka om att jag blev nervös när de sa att den vinnande var en blå lott, med nummer tjugo....fem. DÄR kunde jag andas ut :)

           
Reklamen jag satte upp...med viss hjälp

Sen var det bara att plocka ihop! Tog bara en tredjedel av att sätta upp allt! Så åkte jag hem till min tomma villa och så var den helgen slut! Avslutade med romantisk komedi, pizza och mörk mintchoklad :D

PoK
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anne

Krya på dig! Hoppas du är nöjd med håret och att vi snart syns igen (kanske klippning). Kramar mamma

2009-11-04 | 20:30:06
Carina - inspirera

Alltid kul att läsa vad du hittar på för bus...jag håller ögonen på dig!

Krya på dig.

Kramen.

2009-11-04 | 22:09:15
http://inspirera.bloggsida.se




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!