Mångvarierad helg

Fredag: Stannade kvar i skolan för att hänga på Sigges där det var högstadiedisko för ca 1300 pers. Var lite drygt, och man var sket slut när man körde hem på natten.
Lördag: Emma hade sovit över så vi hängde tills hennes buss gick, sen körde jag 6 mil till Ramkvilla och värmde middag tills Peter och Ove kom hem från skogsplanteringen. Efter maten var det på med skyddsmunderingen och iväg på motorcyklen. Ryggsäcken var tung men annars var det roligt! Sista biten på Ölandsbrön var dock lite dryg... Väl i Färjestaden grillade vi med mamma, Kent, Josse, Dan, Stefan och Madde. Mycket trevligt! Mycket skratt!
Söndag: Efter att Peter kommit hem igen med Josse, som promt ville åka (såklart hon fick), åkte vi till pappa. Där fick vi kaffe och skrattade åt hundarna...speciellt Ester som har ryck för sig! Anette och Isak var på jaktprov. Sen åkte vi en snabbis till mormor och morfar och så bar det hemåt igen. Usch, sista tre milen på raksträckan var inge kul. Har blåmärken efter ryggsäcken. Roligare med lite svängar så man kan röra sig lite.
Måndag: hade jag studietid hela dagen och var hemma. Pluggade massor och var duktigt! Tvättade fönstren och planterade dahlia. Tvättade och bäddade rent.

PoK
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anne

Hej!Kul att du njöt av helgen.Vi tyckte det var jättekul att ni också kom hem!Blir så stolt när våra barn kan ha roligt tillsammans med oss.ha en fortsatt trevlig vecka! Vi verka inte hitta nån restresa , blir en tripp med husvagnen ist.Kramar

2009-05-13 | 20:47:16




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!